На Скрил ке ти стигнат парите .. но да за да ги повлечеш на картицата нема да можеш.
ОД одекс на скрил ке можеш да ги префлиш парите и без да имаш додадено картичка на скрил. Ако не ти е верифицирана нема да може да ги подигнеш после парите на таа картичка.
Истото и јас го кажав?
Дечки едно инфо, ќе извините ако имате претходно одговорено но да не талкам по целата тема.
https://www.skrill.com/en-us/personal/fees/mkd/#countrySelect
Провизијата за повлекување пари во Македонија гледам е 4.06 долари преку SWIFT и 4.82 долари преку чекови.
1. Ме интересира дали оваа сума е фиксна, дали ако повлечам 5 долари или 500 сумата е таа односно нема дополнителни скриени трошоци?
2. Чим имам верифицирано картичка како бирам опција за начинот на повлекување на парите, мора ли да оди преку SWIFT сметка или може да одберам да легнат директно на картичката?
3. Ако е задолжително преку SWIFT колку време се чека од повлекувањето на пари истите легнат на сметката?
4. Гледам чековите се само за држави во развој како нашата која мислам дека е членка на OECD, ме интересира покрај SWIFT-от дали некој успеал да земе пари и преку чекови?
А провизијата колку е тогаш, и дали е фиксна ?
Како бе вака зборите на памет...?Нема провизија за повелкување пари
Payoneer. Pomali provizii. Nema tuka podeleni mislenja se znaeГи прочитав сите страни, работите ми се прилично јасни но имам едно прашање. Скрилл или Пајонеер ? Зборувам за префрлање пари од одеск и слични сајтови, гледам поделени се мислењата во последно време па затоа ме интересира. Поздрав
Како бе вака зборите на памет...?
Има провизија за повлекување пари...
https://www.skrill.com/en/personal/fees/mkd/
Payoneer. Pomali provizii. Nema tuka podeleni mislenja se znae
Ги прочитав сите страни, работите ми се прилично јасни но имам едно прашање. Скрилл или Пајонеер ? Зборувам за префрлање пари од одеск и слични сајтови, гледам поделени се мислењата во последно време па затоа ме интересира. Поздрав
Ne e!Oд одекс најиспалтливо е Скрил.
Posto ima pogolema provizija pri prefrlanje na kartickaКажи зошто не е.
Posto ima pogolema provizija pri prefrlanje na karticka
Пак збориш на памет, клик на линкот од претходниот мој пост, и види кај “Withdraw funds“ што пишува...Не збориме на памет туку не си сватил, тоа не е повлкување на пари туку испраќање, не е исто за испраќање е 1% но не повеќе од 10 долари, а од скрил да си ги повлечеш парите на картичката што ја имаш врзано со скрил е бесплатно.
Ај вака, логирај се во твојот Skrill account, кликни на Withdraw, и види колку fee пишува...Веќе повлеков на картичка од скрил и сигурно нема провизија.
Пак збориш на памет, клик на линкот од претходниот мој пост, и види кај “Withdraw funds“ што пишува...
Ај вака, логирај се во твојот Skrill account, кликни на Withdraw, и види колку fee пишува...