up to 3% , а не 3%Па да може и на пајонир да лежат, али ко посигурно ми е на дебитна.
Еве моментално кај мене како е, значи се плаќа 3% на банкомат за конверзија. Линк тука
up to 3% , а не 3%Па да може и на пајонир да лежат, али ко посигурно ми е на дебитна.
Еве моментално кај мене како е, значи се плаќа 3% на банкомат за конверзија. Линк тука
Темава е за Skrill, а не за работа, така да отвори нова тема во соодветен дел од форумов, и објасни подетално што ти е прашањето...Ми понудија преку интернет д пишувам Capcha кодови. Што велите за тоа?
Ја верифицирав картичка во settiings, внесов точна бројка што ми бараа, еве во credits card како изгледа
![]()
Но кога одам withdraw на тие 2 евра што ми ги зема, пак ми бара верификација.
![]()
Дали треба уште еднаш да правам верификација на истата картичка?
Неможам да ја верифицирам кредитната картичка , visa од тутунска банка имам 200 ден на неа.
Прочитав совети но не ми се баш јасни, знаели енкој да ми помогне, што точно треба да направам за да вервицирам?
Треба да имаш Visa Electron и со неа ке можеш да верифицираш. Верификацијата се одвива на следниот начин. Ти земаат од картичката помеѓу 1 евро и 3, и треба да напишеш таму коа ке се логираш на акаунтот колку евра ти земале од картичката. На пример мојата visa electron e поврзана со мобилниот, и кога правам било какво плаќање на нет одма ми стигна порака на моб дека сум направил плаќање на тоа и тоа место и сум платил толку и толку пари. Обично кога го потпишуваш договорот (кога аплицираш за виза електрон) имаш да потполниш дали сакаш да ти стигаат нотификации на мобилниот, штиклирај го тоа или мошеп исто и на НЛБКЛИК да се регистрираш и да си го гледаш прометот во тој и тој период
Најпаметно е да се јавиш на бројот запишан на картичката да проверат да не има некаков проблем. Доколку си ја користел претходно за интернет плаќања, можно е да ти е блокирана и затоа неможеш да извршиш трансакција за верифицирање.Да, виза електрон ми е картичката и овозможено е да ми стигаат нотификации, но ниту ми стига смс порка ниту ми се верифицира картичката.
Најпаметно е да се јавиш на бројот запишан на картичката да проверат да не има некаков проблем. Доколку си ја користел претходно за интернет плаќања, можно е да ти е блокирана и затоа неможеш да извршиш трансакција за верифицирање.
Се јавив од тутунска велат дека се е во ред со кратичката, а скрил велат дека се е во ред од нивна страна?!?!![]()
десно го нама копчето verify
Како што гледам, ти веќе имаш пробано да ја верификуваш картичката, така...? Ама изгледа си го утнал кодот неколку пати, и сега веќе не можеш да ја верификуваш истата картичка...
Kaкако иде плаќањето преку скрил, односно некој да ми уплати праи што треба да му дадам како податок?
Твојата емаил адреса со која си го регистрирал акаунтот на скрил. Толку![]()