Wow невозможно?!?!?!?Кингстон испоштава RMA и прати KC3000 замена за расипано KC2500
Уф како ме ложи сарказам !Wow невозможно?!?!?!?
Им кажа дека си од Македонија? Дека немаме промет тука?
Сигурно некоја грешка направиле, RMA за Македонија е невозможна мисија. Еден Анхоч и Нексио не може да направат, а не пак ти обичен човек...
Стигнаа мониторите Tannoy Reveal 502 и можам да кажам страшно добар звук имаат, тестатурата од @Глупав и usb c to hdmi 4k 60hz od anhoch, сега може да се прават јаки траки
Погледнете го атачментот 161607
Ги имаше огласено лик на група на фб музички инструменти ги земав за 200 евра парОд каде ги зема Танојките и која цена? Се мислам за некои мониторчиња во скоро време да земам.
имаше доста време огласено едни Adam-ки...Од каде ги зема Танојките и која цена? Се мислам за некои мониторчиња во скоро време да земам.
Каде се огласени?имаше доста време огласено едни Adam-ки...
претпоставувам можеш да им избориш добра цена со оглед колку време се огласени
во спротивно се знае за активни... Артист
Ај чекај јас да проверамКаде се огласени?
Од каде ги зема Танојките и која цена? Се мислам за некои мониторчиња во скоро време да земам.
Во Бугарија, 155 евра е 2ТБ моделот моментално на попуст. Е тоа да имаш кој да ти го донесе ..Од Сетек 11.000 додека ценета не отишла уште малце погоре![]()
Во Бугарија, 155 евра е 2ТБ моделот моментално на попуст. Е тоа да имаш кој да ти го донесе ..
Неможев више да се мачам со MP510 250GB една игра цел простор ми го зима,него ме интересира можно ли е овие pci4 повеќе да се грејат гледам на аида ми е 45 степени нандот а контролерот на 65 основно работење, на игри Resident evil 4 контролерот оди до 75 степена ?Во Бугарија, 155 евра е 2ТБ моделот моментално на попуст. Е тоа да имаш кој да ти го донесе ..
Неможев више да се мачам со MP510 250GB една игра цел простор ми го зима,него ме интересира можно ли е овие pci4 повеќе да се грејат гледам на аида ми е 45 степени нандот а контролерот на 65 основно работење, на игри Resident evil 4 контролерот оди до 75 степена ?
За работа и гејминг 990 про е мајка е сега цените што отидоа у к тоа е друга стварНеможев више да се мачам со MP510 250GB една игра цел простор ми го зима,него ме интересира можно ли е овие pci4 повеќе да се грејат гледам на аида ми е 45 степени нандот а контролерот на 65 основно работење, на игри Resident evil 4 контролерот оди до 75 степена ?
Нарачав еден од тему иначе на стариот мп510 немаше две температури беше само една ваму на н ааидс ми дава две нандот е таман додека контролерот малце се буни 60 степени иначе на самсунг софтверот не ја пишува таа температура само обичната 45 степенине е лошо да му земеш heat sink. 45 степени до 55 дигаат моите. Со хитсинк. За контролер температури не сум гледал.
За која намена? За музика / продукција / овералл - Кали 6" од Артист - за не третирани соби, помали / поголеми простории затоа што имаат можност за подесување позади на звучките.
Adam T5V 5" - добар избор, со малце по радикален звук и не се многу Forgiving за не-третирани простории.
Ај дај линк пошто мене ми побараа 600 €Во Бугарија, 155 евра е 2ТБ моделот моментално на попуст. Е тоа да имаш кој да ти го донесе ..
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден