За напојувањето?Му реков да му го купам за 100 еври, нејЌе...
Sent from my iPhone using Tapatalk
За напојувањето?Му реков да му го купам за 100 еври, нејЌе...
Случајно дојде у опрема за риг , односно беше планирано за таму. Инаку купено е од сетек и некористено.Пане, напајањето од каде?
Ти гледај да не се сопнеш таму у високотоМу реков да му го купам за 100 еври, нејЌе...
Све живо сотреа кога немаше никаде да се купаат напојувања од 750w па нагоре па удрија и на рог серијата...Топ напојување, барав да купам ROG модели ама немаа во Сетек, т.е. НЕ ИМ СЕ КАТЕГОРИЗИРАНИ, не знам страната кој им ја води.
ASUS 850W Platinum PSU ROG-THOR-850P го имаат на залиха, спремај новчаникотТоп напојување, барав да купам ROG модели ама немаа во Сетек, т.е. НЕ ИМ СЕ КАТЕГОРИЗИРАНИ, не знам страната кој им ја води.
Малку е 850, а и чекам ATX 3.0 да излезат ќе треба за новите графички ама да, кошта. xDASUS 850W Platinum PSU ROG-THOR-850P го имаат на залиха, спремај новчаникот![]()
Ако не директна линија од РЕК.Малку е 850, а и чекам ATX 3.0 да излезат ќе треба за новите графички ама да, кошта. xD
Ќе дојде време кога ќе треба компјутерот да го уштекуваме во кујна до шпоретот во трофазна, ма да на тоа TDP можно веќе да нема потреба од шпорети, ќе готвиме додека гејаме.Ако не директна линија од РЕК.
Ќе дојде време кога ќе треба компјутерот да го уштекуваме во кујна до шпоретот во трофазна, ма да на тоа TDP можно веќе да нема потреба од шпорети, ќе готвиме додека гејаме.![]()
Супер монитор за таа цена. Nano ips единствена мана му е контрастот кој реално е околу 850:1. Да видиме како ке се покажат и колку ке коштаат IPS Black панеливе кој имаат контраст од 2000:1(по спецификација). Сега за сега nano IPS е врв.Dell S2721DGFA купен од Анхоч по регуларна цена од 23 780. До пред некоја недела беше некоја илјадарка поскап и во план беше да се зема од кај Жирафата, но ја симнаа цената во Анхоч така да беше бесмислено да се нарачува особено поради тоа што дечките беа фини и го отворија во салон и го тестираа.
Погледнете го атачментот 116919
ОТDell S2721DGFA купен од Анхоч по регуларна цена од 23 780. До пред некоја недела беше некоја илјадарка поскап и во план беше да се зема од кај Жирафата, но ја симнаа цената во Анхоч така да беше бесмислено да се нарачува особено поради тоа што дечките беа фини и го отворија во салон и го тестираа.
Погледнете го атачментот 116919
Го зедов последниот што беше во СкопјеОТ
Баш го меркав овој, мислам дека беше околу 20К кај жирафата, сега го направиле 26-27, а во Анхоч го нема на залиха веќе...
Не ти праам веќе муабет...Го зедов последниот што беше во Скопје
Не ти праам веќе муабет...
Мала шала, со здравје да се служиш, ми изгледа како одлично мониторче.
За хдр обично и добар контраст треба покрај осветлувањето а за то VA се . Кај VA е најлесно да се имплементира квалитетен HDR.Го имам истиот, само без А на крајот (шо технички овај модел е само со понов фирмвер) и освен шо има послаб контраст, и hdr шо е срање, другото е топ. Мерачам quantum dot oled, ама да видиме како ќе се покажат
Да се опнам на маса јога да вежбам xDMорее, чаршав за ручек![]()
теписонче за у дневна ...Mорее, чаршав за ручек![]()
Со мерак да ја брчиш картицата. Имаш лајк и за потписотGIGABYTE GeForce RTX 3060Ti Gaming OC Rev. 2.0 LHR, купена од продавница во Прага која продава репарирани компјутери и компоненти. Графичката беше специфицирана како класа "A", т.е. малку користена во оригинално пакување, со 2 години гаранција. Цена: 440 евра, меѓутоа ја земав преку фирма, 360 evra.
Добра зделка, за тебе.
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден