Recenzija: Samsung Galaxy A5 2017Некој да сподели искуство со А7 2017 ,дали е задоволен од телефонот ?
анхоч, нептун...Знае некој од каде би можел да го купам ,
прашав во мобеликс го немаат повеќе
S7 е бестбај у последните неколку месеца а со сигурност и во идните. Исто беше и со S6 у рок од година дена од илевањето на S7.Оваа година, ме изненади малку Самсунг. Еве јас очекував, многу корисници да ги продадат старите С7ци и да си купат С8 со доплата, како стандардна флегшип шема. Но оваа година нема многу луѓе што ги продаваат своите С7ци, бар од тие што јас ги познавам а и општо по огласиве, а и тие што ги има се со поголема цена што само дава до знаење колку јака серија беше С7цатаи колку е ценета во очите на своите корисници. Знаете како свршував на сликите коги ги прикажаа лани на WMC во Барселона, чисто лудило. И баш се израдував дека ќе земам С7ца по солидна цена сега кога лудилото ќе не зафати и нас. Но ништо, сите си ги сакаат своите С7ци и не ги менуваат. Секоја чест за Самсунг, а посебно за Едџе моделот. Лани растур направија, секако и оваа година само не со толкав интензитет, голем предизвик беше да се надмине таков епски модел како С7.
S7 е бестбај у последните неколку месеца а со сигурност и во идните. Исто беше и со S6 у рок од година дена од илевањето на S7.
Разликата е во тоа што безелите кај С8цата се софтверски и со апдејт на апликацијата би се средиле, а на Ајфонот се хардверски(физички) па ниеден апдејт не би го решил тоа, освен ако си го смениш телефонотНе знам зашо ама пошо у секоја апликација на s8 има бејзели , изгледа исто како iphone 7, или 7+.
Пронајди ја разликата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кај мене не крашува.Би замолил некој сопственик на С7 Еџ, да ја симне апликацијава и да ми каже дали му крашнува при прво палење. Дужам пиво.
Го имаш најновиот апдејт? И во коментари гледам дека корисници на С7 Еџ се жалат дека крашнува еве и мене ми крашнува, другар нема проблем, а еве и ти викаш дека е океј.Кај мене не крашува.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Не треба уред, при само палење добивам DJI GO does not support the current Display size setting and may behave unexpectedly. Нејсе, фала ти.Верзија 3.15 (597_go3_gpPhone). Ваљда е тој последен. Ама немам DJI уред за да пробам да го поврзам.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден