Recenzija: Samsung Galaxy A5 2017Некој да сподели искуство со А7 2017 ,дали е задоволен од телефонот ?
анхоч, нептун...Знае некој од каде би можел да го купам ,
прашав во мобеликс го немаат повеќе
S7 е бестбај у последните неколку месеца а со сигурност и во идните. Исто беше и со S6 у рок од година дена од илевањето на S7.Оваа година, ме изненади малку Самсунг. Еве јас очекував, многу корисници да ги продадат старите С7ци и да си купат С8 со доплата, како стандардна флегшип шема. Но оваа година нема многу луѓе што ги продаваат своите С7ци, бар од тие што јас ги познавам а и општо по огласиве, а и тие што ги има се со поголема цена што само дава до знаење колку јака серија беше С7цатаи колку е ценета во очите на своите корисници. Знаете како свршував на сликите коги ги прикажаа лани на WMC во Барселона, чисто лудило. И баш се израдував дека ќе земам С7ца по солидна цена сега кога лудилото ќе не зафати и нас. Но ништо, сите си ги сакаат своите С7ци и не ги менуваат. Секоја чест за Самсунг, а посебно за Едџе моделот. Лани растур направија, секако и оваа година само не со толкав интензитет, голем предизвик беше да се надмине таков епски модел како С7.
S7 е бестбај у последните неколку месеца а со сигурност и во идните. Исто беше и со S6 у рок од година дена од илевањето на S7.
Разликата е во тоа што безелите кај С8цата се софтверски и со апдејт на апликацијата би се средиле, а на Ајфонот се хардверски(физички) па ниеден апдејт не би го решил тоа, освен ако си го смениш телефонотНе знам зашо ама пошо у секоја апликација на s8 има бејзели , изгледа исто како iphone 7, или 7+.
Пронајди ја разликата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кај мене не крашува.Би замолил некој сопственик на С7 Еџ, да ја симне апликацијава и да ми каже дали му крашнува при прво палење. Дужам пиво.
Го имаш најновиот апдејт? И во коментари гледам дека корисници на С7 Еџ се жалат дека крашнува еве и мене ми крашнува, другар нема проблем, а еве и ти викаш дека е океј.Кај мене не крашува.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Не треба уред, при само палење добивам DJI GO does not support the current Display size setting and may behave unexpectedly. Нејсе, фала ти.Верзија 3.15 (597_go3_gpPhone). Ваљда е тој последен. Ама немам DJI уред за да пробам да го поврзам.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден