DelphiUser
user
Note8 за супер цена од 25.000 во Vip на Neo M со online попустот.
Vip телефони - Vip
Vip телефони - Vip
Note8 за супер цена од 25.000 во Vip на Neo M со online попустот.
Vip телефони - Vip
Во нео м е 45.000 во икс ел е 25. Имаш грешка.
Znaci pod cenata pisuva vo vip neo xl.Го има и нема на 2-3 дена. Ваљда му е тоа некој маркетинг трик.
Тоа ти е стандардната цена без попустот, збунувачки али тоа е, во XL ќе ти дојде 5500 ... во М е 25к итн. Се зима цената за посебни услуги на таа се минусира 20к и плус субвенција за соодветна тарифа така да 25к во М, 18к во Л и тн.Znaci pod cenata pisuva vo vip neo xl.
Имаш во Videodata оргинал батерија од овластен сервисер.Имам S7, ко што проаѓа време батеријата се помалце држи, последно што приметив е ако до пред некое време на 1% батерија можев да издржам повеќе време, сега чим дојде на 1% се гаси скроз телефонот. Имам две прашања:
- има ли нешто софтверски што би можел да пробам за да и го продолжам уште малце векот? Праам муабет за најобично, секојдневно користење. Намалување на brightness, power saver итн не се опции.
- ако се решам за промена на батеријата, каква батерија да земам? Од тоа што до сега го гледав, не успевам да најдам оригинал нова батерија, само некои кинески брендови.
Package Disabler и сите самсунг аппс дисејбл, пробај користи Фејзбук и Месинџер Лајт, или друга алтернатива за нив (многу вејклокс имаат, не даваат да спие телефонот), црна тема и позадина. Во батери стави ги скоро сите апликации во always sleeping, исклучи смарт алерт, директ калл, палм то скриншот, тие сервиси трошат батерија, и тоа е тоа, и батерија смени си во видеодата.. околу 1800 мислам ќе ти земат, може и помалцеИмам S7, ко што проаѓа време батеријата се помалце држи, последно што приметив е ако до пред некое време на 1% батерија можев да издржам повеќе време, сега чим дојде на 1% се гаси скроз телефонот. Имам две прашања:
- има ли нешто софтверски што би можел да пробам за да и го продолжам уште малце векот? Праам муабет за најобично, секојдневно користење. Намалување на brightness, power saver итн не се опции.
- ако се решам за промена на батеријата, каква батерија да земам? Од тоа што до сега го гледав, не успевам да најдам оригинал нова батерија, само некои кинески брендови.
Од каде ова за 18те месеци?
Иначе самсунг со софтверот си е познат.