Томислав
lurker
- 7 февруари 2013
- 951
- 1.090
И кај мене денеска пак. И на друг ноте9 другар.Уште се појавува кај мене.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
До телеком да не е нешто?
И кај мене денеска пак. И на друг ноте9 другар.Уште се појавува кај мене.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Милион проблеми имаат Ајфоните.Денеска и стигна на колешкава ХС Макс. Одма упалив камера на двата, на ауто мод, незнам што се деси со ајфонов, додека мојот извади скроз реална боја, видете ги сликите.
Пс сликани се двата еден до друг од втор Ноте9.
Пријатно, енд на муабетов. Погледнете го атачментот 68395Погледнете го атачментот 68396Погледнете го атачментот 68397
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
Тоа се е лага и глупости.
Денеска и стигна на колешкава ХС Макс. Одма упалив камера на двата, на ауто мод, незнам што се деси со ајфонов, додека мојот извади скроз реална боја, видете ги сликите.
Пријатно, енд на муабетов. Погледнете го атачментот 68395Погледнете го атачментот 68396Погледнете го атачментот 68397
Кога избрало нешто добро женско? истото и го кажав, ваљда прв ден маска додека си најде добраМаскава колку е грда на ајфонов невероватно е.
Многу доброЕте избрала XSMax тоа е добро =)))))
Оваа од ајфонот ти е чепкана,и намерно ја имаш бојата напревено вака,затоа што АјфонО е најдоброто нешЧо што се слуЧило на свеТО,шанСе нема да има ваква камера,признај дека е лага,признај,признај.Денеска и стигна на колешкава ХС Макс. Одма упалив камера на двата, на ауто мод, незнам што се деси со ајфонов, додека мојот извади скроз реална боја, видете ги сликите.
Многу добро![]()
Ја зајбавав цел ден да си го врати хаха, скроз ја утна температурата на просторијата ајфонов...
мрежата на нашите оператори ти ја ебИ батеријатаЕ сега прашањето е дали е можно нешто со мрежите да ми ја еби батеријата ? Дали да настојувам за промена на батеријата во ибутик
Phone Info не го покажува вистинскиот моментален капацитет на батеријата. АЈ провери овде што дава. Види што пишува во "fg_asoc" фајлот. Таму се запишува вистинскиот капацитет. Phone Info има баг и дава грешни податоци. Им рипортнав и на Плеј стор, ама изгледа не е уште фикснато. Дај кажи што пишува таму? * Не ти треба рут да имаш.Дечки имам мал проблем со с9... Телефонот е земан и Ибутик пред точно 2 месеци.. Прво си беше океј све, после месец дена приметив батеријата дека слабо држи па инсталирав phone info и кажуваше дека е здрава 94%.. Ајде си реков океј е ваљда фабрички со толку излага.. Сега после 1 месец батеријата ми вади околу 3 часа СОТ.. phone infoto кажува 88%..
Бев во ибутик прашав баш што како е, ми вика општо тие слабо држат батерија, да почекам апдејт, да го ресетирам па да пробам ваљда ќе се оправи.. И ајде баш ги послушав за среќата завчера проверив имаше апдејт.. апдејтирав, го ресетирав телефонот, апликации само најосновните ги инсталирав и повторно е истото со батеријата..
п.с. Имам приметено на wifi потрошувачката е скоро па нормална.. Али на 3г/2г автоматско поврзување ја троши многу брзо..
Е сега прашањето е дали е можно нешто со мрежите да ми ја еби батеријата ? Дали да настојувам за промена на батеријата во ибутик, со оглед на тоа што после 2 месеци се изгубени 12%, после 6 месеци ќе неможам од полнач да го извадам.. А и нормално од каде ќе сум сигурен дека променетата батерија ќе биди оргинал и ќе биди одлично ?
Еве скриншот. Телефонот е многу ретко полнет со фест чарџ.Чудно. Не би требало да е на 100% за 145 циклуси.