DarkEnchanter
user
У моментов не е едниот пц до мене али мислам дека едниот е уса другиот УкИсто е на двата? Пробувај според оние сеттингс
У моментов не е едниот пц до мене али мислам дека едниот е уса другиот УкИсто е на двата? Пробувај според оние сеттингс
Комплицирано ќе му е на мајсторот.Со виртуелна машина не бива ?
уствари ајде кажи некоја, фри да е да пробам и лесно за користење?Со виртуелна машина не бива ?
дада фала се снајдов еве инсталирам хп моментално...
ЕДИТ: Во фолдерот со инсталацијата имаш фајл setup.ini, во него ги имаш следниве вредностиСега ја инсталирав 145 кај мене на XP SP3 april2015 апдејтуван, и единствен error што ми го извади е за KB923423 v2, го јавува као фатал ерор, ќе ти го пратам логот ако сакаш да споредиш со твојот. Програмот работи, меѓутоа немам интерфејс да го проверам убаво, а постара верзија не можам да најдам како тие што ги имаш ти. Пробај инсталирај го хотфиксот од погоре, можеби ќе направи разлика.
Провери го фајлот Clip_err на крајот во него дали дава некоја грешка, кај мене дава нула
Провери го и PlatformUpdate, таму е грешката кај мене, овие два фајла ти се во Ц
Ако ми текне уште нешто ќе пишам пак.
Не е ист виндоус...@DarkEnchanter
На машините каде што не работи дефинитивно имаш иста верзија на Windows? Под иста мислам на извор (MSDN, Windows Update...)
Ова мене ми личи на недостаток на некоја Visual C++ runtime библиотека која недостасува
Абе види... на сите е хп сп3 имав пишано тоа, али не е скроз иста верзија, којзнае и кој се... за овој дефектниот имам пробано 2-3 верзии..XP е на сите пц, ама не ти е иста верзија, значи различен ОС. Оригинал лаптоп, чуден поим, неам сретнато досега фалш лаптоп да имаали тоа ти е со постари луѓе, па и со помлади богами. Постојат специјално наменети хардвери за такви работи, како на пример кастом таблетите што се очекуваат да стигнат во KIA периодов али веќе сме 2015, не 97-8
Еден личен совет до тебе, малку поубаво организирај ги темиве во иднина, наслов, опис, софтвер, верзија, ова она, да не биде како онаа со принтерот и кабелот, кога ти влечеа зборови со клешта
Еве сеа ја на пример замарав двајца колеги што работат со рено, да ми кажат кај би можел да биде проблемот, а ти не кажа точно која верзија на ОС, ниту некои детални информации SP3 ова она, ме сфаќаш? Ти викам да ги споредиш логовите, ти ништоБез љутиш, само добронамерно ова
Ако сеуште сакаш да го средиш, кажи ќе ти пратам и добар ОС, и ќе ја инсталираме наново, бива така?
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден