Tivimate, IPTV Extreme и Smart IPTV.Која апликација ја користите за гледање на андроид?
Tivimate, IPTV Extreme и Smart IPTV.Која апликација ја користите за гледање на андроид?
Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.Ај кога пиша Stremio. Дали достапна на Hisense VIDAAA?
A за IPTV листа канали која апликација користиш?Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.
Не.Ај кога пиша Stremio. Дали достапна на Hisense VIDAAA?
Duplecast.A за IPTV листа канали која апликација користиш?
Бесплатна e или се плаќа за целосно користење?Duplecast.
15 дена пробна, после 3 долари годишноБесплатна e или се плаќа за целосно користење?
$3 некаде, ама си вредиБесплатна e или се плаќа за целосно користење?
A некоја бесплатна?$3 некаде, ама си вреди![]()
Де бе друже пушти сметка у ДМ ќе ти дадам јас 160 денари. Или дај ми го ID-то на ТВ, јас ќе ти ја платам.A некоја бесплатна?
A еднаш ја плаќаш?Де бе друже пушти сметка у ДМ ќе ти дадам јас 160 денари. Или дај ми го ID-то на ТВ, јас ќе ти ја платам.
Подобра нема да најдеш за Vidaa, гарантирам.
Од пред некоја недела има Stremio за Vidaa.Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.
150 денари за една година или некои 400 денари за 3 години.A еднаш ја плаќаш?
бесплатна само iptv smarters, ама подобри ти се duplex, ibo player, smart iptv итнA некоја бесплатна?
Работи ли? Дека пробував ама не пушта ниеден филм и серија.Од пред некоја недела има Stremio за Vidaa.
Епа јас имам Real Debrid и работи со него.Работи ли? Дека пробував ама не пушта ниеден филм и серија.
Викаат требало Real-Debrid да се купи за да работи.
1. Колку пари е тоа?Епа јас имам Real Debrid и работи со него.
Пиши ми ПП, ќе ти активирам 48 часа. Филмови и серии со превод, регионално е се.Некој да препорача IPTV провајдер со спортски канали и по нешто регионално?
Дали има интернет таму?викендичка во планина
4g router, солидна брзина 10-20MbitДали има интернет таму?
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
CAMERA XIAOMI MI HOME C500, 3.5K (3200x1800), Pet detection, BHR089AEU
3.090,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 16GB 5600Mhz CL40 HYNIX HMCG78AGBSA092N
15.480,00 ден