Tivimate, IPTV Extreme и Smart IPTV.Која апликација ја користите за гледање на андроид?
Tivimate, IPTV Extreme и Smart IPTV.Која апликација ја користите за гледање на андроид?
Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.Ај кога пиша Stremio. Дали достапна на Hisense VIDAAA?
A за IPTV листа канали која апликација користиш?Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.
Не.Ај кога пиша Stremio. Дали достапна на Hisense VIDAAA?
Duplecast.A за IPTV листа канали која апликација користиш?
Бесплатна e или се плаќа за целосно користење?Duplecast.
15 дена пробна, после 3 долари годишноБесплатна e или се плаќа за целосно користење?
$3 некаде, ама си вредиБесплатна e или се плаќа за целосно користење?
A некоја бесплатна?$3 некаде, ама си вреди![]()
Де бе друже пушти сметка у ДМ ќе ти дадам јас 160 денари. Или дај ми го ID-то на ТВ, јас ќе ти ја платам.A некоја бесплатна?
A еднаш ја плаќаш?Де бе друже пушти сметка у ДМ ќе ти дадам јас 160 денари. Или дај ми го ID-то на ТВ, јас ќе ти ја платам.
Подобра нема да најдеш за Vidaa, гарантирам.
Од пред некоја недела има Stremio за Vidaa.Јас имам Hisense TV и не, нема Stremio за Vidaa, затоа на тој ТВ користиме Xiaomi Stick.
150 денари за една година или некои 400 денари за 3 години.A еднаш ја плаќаш?
бесплатна само iptv smarters, ама подобри ти се duplex, ibo player, smart iptv итнA некоја бесплатна?
Работи ли? Дека пробував ама не пушта ниеден филм и серија.Од пред некоја недела има Stremio за Vidaa.
Епа јас имам Real Debrid и работи со него.Работи ли? Дека пробував ама не пушта ниеден филм и серија.
Викаат требало Real-Debrid да се купи за да работи.
1. Колку пари е тоа?Епа јас имам Real Debrid и работи со него.
Пиши ми ПП, ќе ти активирам 48 часа. Филмови и серии со превод, регионално е се.Некој да препорача IPTV провајдер со спортски канали и по нешто регионално?
Дали има интернет таму?викендичка во планина
4g router, солидна брзина 10-20MbitДали има интернет таму?
PHONE CHARGER XIAOMI TURBO CHARGING (USB-A) 45W, charging cable not included, BHR07SLEU
790,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден