Некој видџет за weather да ја покажува температурата на локацијата во зависност од кај се пристапува?
Благодарам на советотZasto stavas vigeti, sto samo ke ti go usporuvaat ionaka sporiot sajt cim si pocetnik. Kupi si ubava tema 50-60 eura se i pocni da rabotis, ne preporacuvam nisto dopolnitelno da se stava posebno na wordpress zatoa sto ke ti go zgolemi loadiranjeto na stranata i ke gi izgubis i tie malce luge sto ti vlagaat na sajt. Od net sto sum cital prosecen covek za vlez na sajt ceka max 2 sekundi ako nad toa ne se lodira fiks ja gasi stranata.
https://tools.pingdom.com/
edna od mnogute strani kade mozete da si ja testirata stranata
Да, функционираат, за да закачиш некој malware, ransomware, да си се зае...ш сам, да зае...ш некој клиент и слично.Дали функционираат темите од пират беј?
Благодарам на советотДа, функционираат, за да закачиш некој malware, ransomware, да си се зае...ш сам, да зае...ш некој клиент и слично.
WordPress има база од илјадници бесплатни теми. На нет се наоѓаат и доста сајтови кои поред нивните теми нудат и некоја бесплатна.
Значи на располаѓање имаш безброј теми, али не, морало да се симне некоја премиум и да се искористи на гага.
И после мали ќе биле примањата на дизајнерите, кога пола од нив појма немаат што прават и користат теми од торент сајтови, којзнае од кога не апдејтирани, полни со дупки во безбедноста и сл. И сајтовите паѓале, кочеле, ги хакнувале... Епа ќе паѓаат, ќе кочат, ќе ги хакнуваат.
Можда не го работиш сајтов за некој клиент, можда е за тебе, но советот е истиот, КОРИСТИ ги темите кои ти се дадени од WordPress, користи теми од проверени сајтови кои нудат една/две бесплатни теми. Учи се или работи на нив.
Лол... дроп даун мени под категории се праи во самиот wordpress доколку темата тоа ти го дозволува, а фирма за монетизирање баш и не те сватив што сакаш, но како и да е премногу трчаш да направиш пари него квалитет. Имаш ли идеја што ке правиш со сајтот во идина и како ке го градиш или само слушна дека пари се прават ?На која фирма да го монетизирам што прифаќа пајонер сметка?адКонтент?и како да направам дроп даун мени од подкатегориите?
ако знаеш што ти треба и на што да пазиш, функционираат... Но исто така функционираат и бесплатните кои не се многу полоши од платените... Има шанси да закачиш вирус преку нив, но не мора да значи, што значи не се согласувам потполно со l1d0v1c.Дали функционираат темите од пират беј?
е браво.. „одличен“ совет, следно ке му кажеш све сам да кодира ?:annoyed:и не ставај плагини за ништо
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден