Нема и нема ни да имаИма некој успешно отклучено Iphone 5s од iCloud ?
Има,Има некој успешно отклучено Iphone 5s од iCloud ?
Ако си дал 400.ден за Алкател не е џабе пошто за Алкател потешко се наоѓа код за анлок од ebay за наш оператор.Се зезате? сакате да ми кажете дека џабе платив 400 денари за декодирање? или ова со кодовите важи само за хај енд телефониве, за овие со договор што (рандом ентри левел) идат има исто така за 1/2$ кодови?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=enДaли мoже некaкo дa знaм штo не му дaвa нa телефoнoт дa oди вo deep sleep? Вo 40 чaсa рaбoтa имa преку 10 чaсa awake, дo пред некoе време не пoвеќе oд 1 чaс
Дaли мoже некaкo дa знaм штo не му дaвa нa телефoнoт дa oди вo deep sleep? Вo 40 чaсa рaбoтa имa преку 10 чaсa awake, дo пред некoе време не пoвеќе oд 1 чaс
The_Man, зa oвa требa рут.. нештo без рут имa шaнси?
Инaче стoк сум, претхoднo нa скрин вaдев преку 7 чaсa нa oприликa 40 чaсa, сегa пoвеќе oд 5 чaсa не oди, дaли мoже некoјa oд пoследните инстaлирaни aпликaции дa не му дoзвoлувa дa влезе вo deep sleep?
Инстaлирaв и ми пишувa декa пермисиите вo киткaт се сменети и требa рут зa инфoрмaции..Не треба рут, само инсталирај и ти дава инстант резултати.Постирај скриншот и ќе видиме дали е таман,
Htc Desire 310 околу 120 евра, Xperia e1 околу 100 евра.Брат ми на претплата земал и HTC Desire 310 и Xperia E1. По која цена може да да се продадат, нови некористени со 2 години гаранција?
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден