Не знам?DNS серверите како се подесени?
Не знам?DNS серверите како се подесени?
http://s.aliexpress.com/BNRvAvMJ повели Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkЛинкот е Aukey's Flagship store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group . Нешто е зафркнат, ете реков може некому ќе му се најде.
немам појмаDNS серверите како се подесени?
Кога ќе го купува треба само да ја земе carrier-free верзијата.Дечки, другар ми ке купува Ајфон од USA и ке го земе од official apple store ваљда у Чикаго или некој од градовите. Дали кога ке го донесе тука ке работи на наша мрежа, или да му кажам да си го купи тука директно. Дали има некои процедури плус, не ми е јасно како тоа функционира со ајфонот. Тој нема никаква USA carrier картичка, ништо, значи прво вклучување на телефонот ке е на наша картичка.
Телефонов ј7 2016 никад не загрева. Вчера ми стигна нотификација (пак) за апдејт за 8 апликации (хром, фејс,...) и пошто одамна немав викам ај ќе апдејтувам, АМА после тоа телефонов цело време го осеќав топол додека не го исклучив на едно 2 сата, кога го укључив после пак си беше ладен ко смрт...
Ќе му бидне нешто ако не апдејтувам повеќе?![]()
Јас колку што знам и што сум купувал директно од Apple store сите телефони се отклучени така да нема да има проблем.Дечки, другар ми ке купува Ајфон од USA и ке го земе од official apple store ваљда у Чикаго или некој од градовите. Дали кога ке го донесе тука ке работи на наша мрежа, или да му кажам да си го купи тука директно. Дали има некои процедури плус, не ми е јасно како тоа функционира со ајфонот. Тој нема никаква USA carrier картичка, ништо, значи прво вклучување на телефонот ке е на наша картичка.
J5 2017 моја препорака.За тој ќе треба да доплатам 7000-9000, A3 2017 би можело или овие други HTC ( ова најверојатно не?), Huawei p10 lite, Motorola мото е4 плус, J5 2017 појма немам, овие LG како се ?
Прашај во ВИП дали може да ти го донесат Huawei Honor 8, во Нептун е само 2000 поскап од а3 2017, а ќе ти биде значително подобар/побрз, пошто има флегшип чипсет od 2016 кој e двојно помоќен од оној во А3.За тој ќе треба да доплатам 7000-9000, A3 2017 би можело или овие други HTC ( ова најверојатно не?), Huawei p10 lite, Motorola мото е4 плус, J5 2017 појма немам, овие LG како се ?
денес ќе идам до ледиком и мобеликс да земам с8 за сестра ми па ќе ти кажам искуство.Дечки од која мобилара/продавница е најдобро да се земе Galaxy S8 ?
Ај добро ке ми дојде некое мислење, плус не го купувам јас телефонот и ако нешто лошо се исподешава мене ке ме криватденес ќе идам до ледиком и мобеликс да земам с8 за сестра ми па ќе ти кажам искуство.![]()
Ај добро ке ми дојде некое мислење, плус не го купувам јас телефонот и ако нешто лошо се исподешава мене ке ме криват![]()
Препорачајте ми држач за во кола за Samsung Galaxy S6 Edge+. Не сакам телефонот да биде премногу стегнат. Широк е 7.6 cm.
Ве молам тагнете членови поврзани со мобилари.
Ви благодарам.
Што да земам Iphone 7 Plus или S8+ ? Се мислам многу тешко ми е да направам избор.Ајфонот знам дека е пофлуиден но дизајнот му е ист од 6 плус па наваму.Нема опции за fast charging се полни со саати.С 8+ прекрасен дисплеј,камера,добра батерија,fast charging,но ужасна кориснича подршка, по две години официјални апдејти нема.Секој предлог ми значи знам дека има членови овде кои се разбираат од телефони.
S8+ без мислење.Што да земам Iphone 7 Plus или S8+ ? Се мислам многу тешко ми е да направам избор.Ајфонот знам дека е пофлуиден но дизајнот му е ист од 6 плус па наваму.Нема опции за fast charging се полни со саати.С 8+ прекрасен дисплеј,камера,добра батерија,fast charging,но ужасна кориснича подршка, по две години официјални апдејти нема.Секој предлог ми значи знам дека има членови овде кои се разбираат од телефони.
S8+ Ако немаш претходно плаќано за iCloud сервиси и други срања.Што да земам Iphone 7 Plus или S8+ ? Се мислам многу тешко ми е да направам избор.Ајфонот знам дека е пофлуиден но дизајнот му е ист од 6 плус па наваму.Нема опции за fast charging се полни со саати.С 8+ прекрасен дисплеј,камера,добра батерија,fast charging,но ужасна кориснича подршка, по две години официјални апдејти нема.Секој предлог ми значи знам дека има членови овде кои се разбираат од телефони.
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден