Испратено од SM-N975F преку IT.mk форум апликација
Во Бугарија е пуштено преднарачки на ПС5 Стандард + Rachet and Clank: Rift Apart. Плаќаш и ти стига емаил кога можеш да ги подигнеш. Цената е 1,159 лева за двете што е соодветно земено во предвид дека играта е 159 лева само + конзолата 1000 лева. Моментално знам дека има на zora.bg и plesio.bg пуштено, на други страни немам сретнато.
Ако сакаш да ти обеле косата.
Немам искрено од Бугарија враќано. Грицја не е страшно. Има разлика многу во процесот? За 100тина евра, би се замарале многу луѓе мислам.Ако сакаш да ти обеле косата.
Бугарија враќање ДДВ ти е скечот со Тошо на Грчка граница, со склекови со се.Немам искрено од Бугарија враќано. Грицја не е страшно. Има разлика многу во процесот? За 100тина евра, би се замарале многу луѓе мислам.
Така нешто.Бугарија враќање ДДВ ти е скечот со Тошо на Грчка граница, со склекови со се.
Полесно пасош ќе ти дадат.Така нешто.
Ептен малку фалеше да се откажам од 120еур.
На крај ми вратија 90 и нешто само, за кои бев до Ќустендил.
Така нешто.
Ептен малку фалеше да се откажам од 120еур.
На крај ми вратија 90 и нешто само, за кои бев до Ќустендил.
Исто.Тешки имбецили се, многу негативно искуство. Ме измотаа безвезе мене, па пешки преку граница се враќав. Избегнувајте кога можете.
Не знаеш бугарски, во евра зборат они.Исто.
Се враќав пешки преку граница да ми ископираат некои листови во една шпедиција, се вратив да ги пополнам, сфаќам дека немам пенкало, му викам на царинарникот немам пенкало, ако може да ми даде, вика немам пенкало, а пред него е. Па ај пак се враќав до шпедицијата назад за да ги пополнам листовите. Му ги дадов на царинарникот и ми вика оди во кола ќе те викнам, и седи така 20мин без да прави ништо, па ај му текна да удри 2 печати. Ме викна ми ги фрли листовите и ми вика, исчезвај!
њтф?!
Така сте ги научиле да се понашаат. Јбг. Зошто би се понашале културно спрема некои кои ги гледаат понизно ко робови пред богови.Исто.
Се враќав пешки преку граница да ми ископираат некои листови во една шпедиција, се вратив да ги пополнам, сфаќам дека немам пенкало, му викам на царинарникот немам пенкало, ако може да ми даде, вика немам пенкало, а пред него е. Па ај пак се враќав до шпедицијата назад за да ги пополнам листовите. Му ги дадов на царинарникот и ми вика оди во кола ќе те викнам, и седи така 20мин без да прави ништо, па ај му текна да удри 2 печати. Ме викна ми ги фрли листовите и ми вика, исчезвај!
Така сте ги научиле да се понашаат. Јбг. Зошто би се понашале културно спрема некои кои ги гледаат понизно ко робови пред богови.
И јас да сум цариник ќе гасам пикавци од челата на уплашени и збунети патници.
Бугарите се така родени. Никој ништо не ги учел.Така сте ги научиле да се понашаат
И ако се поклопат арогантно копиле цариник со арогантен ербап или само ербап погоди што ќе се случи.Се разбира секаде има копилиња по граници кои се понашаат арогантно
Каде е ова?Кој сака да земе нека пише порака.![]()
Пиши му на членот, Галерија го контактирала според нивната листа, остатокот он ќе ти го објасни.Каде е ова?
Витата е веќе колекционерска работа. Јас ја земав околу 100 евра, гледам на еbay Јапонски околу 130$. Рачунај дека ти треба и мемориска картица, што е изгор. Ако начекаш некој у МК да продава, инаку Јапан ти е најсигурно.ај малку оф топик. некој да знае ps vita или кое и да е најново PS portable каде да купам? по можност ново, ако нема ново јеби га, може и половно али да е зачувано. може и у порака да ми пишете.
Ако начекаш некој у МК да продава