Топ е грдово телефонче!
Гугл е цар за софтвер. Епл може вода да му носи хахаха.
View: https://www.youtube.com/watch?v=BJrsmM6aEYE
Добро размислуваш.Мислев да го сменам Samsung-ов и да се вратам на сток Андроид, ама веројатно дилемата ќе е меѓу OP6T и S10.
Премногу сте оптеретени со тоа ночот еј,значи зашто се замарате кога има опција да се изгаси?заштоооо?
Значи и гугл станува Епл. Сите новитети, гестови, освен она со превртувањето за екранот за мјут, НЕМА да го има во Пиксел 2, 1, ИАКО Е СОФТВЕРСКИ. А пред 2 години кога го претставија првиот Пиксел, ветија дека сите новитети ќе ги има се додека хардверот ги поддржува и апдејти од најмалце 3 години.
Google Camera 6.1.009.215420794 APK Download by Google LLC - APKMirror
Еве ја камера апликацијата на pixel 3, работи одлично, ги содржи новите финти + нов алгоритам за noise reduction, и отприлика тоа е се што сакав од гугл годинава.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Фала за линкот ама нз зошто кај мене на OP6 воопшто не се отвора, одма крашира.Google Camera 6.1.009.215420794 APK Download by Google LLC - APKMirror
Еве ја камера апликацијата на pixel 3, работи одлично, ги содржи новите финти + нов алгоритам за noise reduction, и отприлика тоа е се што сакав од гугл годинава.
Да, ќе треба да почекаш модифициран apk. Имаш андроид 9 на ОП6?Фала за линкот ама нз зошто кај мене на OP6 воопшто не се отвора, одма крашира.
Нека пренесе некој друг дали има вакво искуство.
Не баш. Ако е софтвер ќе се портне апликацијата и може да се инсталира, АКО ти е рутнат телефонот.AI focus, night sight се ексклузив за 3ката ИАКО Е СОФТВЕР
Исто е и кај мене на ОП6 со Андроид 9.0Фала за линкот ама нз зошто кај мене на OP6 воопшто не се отвора, одма крашира.
Нека пренесе некој друг дали има вакво искуство.
Да, ќе треба да почекаш модифициран apk. Имаш андроид 9 на ОП6?
Проблемот се корисниците шо не се бунат. Епл корисници „јадат“ се шо им се сервира. И сеа сите учат од тоа дека. Гледаат дека можат да буткаат без да има backlash од корисниците и импликации, и прават одлуки за сопствен профит без да им е гајле за корисниците кои се овцички (корисниците се среќни).
Коа им се може ќе не стрижат. Место да ги затрупаме со негативни пораки, корисниците уште и ги бранат таквите потези. Тоа е.
Има, Пиксел 3 помалиот. Топ е!Ова со миленцето беше најдобар коментар на форумов in a long while. Не ми се верува уште зошто уопште не го направија без ноч и со рамка горе. Не дека има некој ќар од изеден екран кај телефониве... нити е лично нити можеш да го користиш тој дел од екранот нешто многу повеќе отколку за саат.
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден