Има погоре - со 2FA PayPal - Ултимативна тема за совети, упатства и општа дискусијаПогледнете го атачментот 103996
..ova moze da se zaobikoli nekako?
Погледнете го атачментот 103996
Tutorialnajdov edna devojka od slovenija. Mi go dade brojot. Izgenerirav fejk ID slovenski i rabotev na Tor so pusten VPN. Probav i bez VPN zaso nekogas mozelo da ja narusi privatnosta, ne navlagam.
Povtorno ispadnav somnitelen i otkako 3 koda i stignaa na telefonot i vlegov vo profilot me preceka izvestuvanje deka imam napraveno somnitelni akcii. So samoto toa se zdobiv so restrikcii nisto da ne mozam da pravam na novo napraveniot akaunt.
Ova e nemoguca misija.
Знаеш дека е пострашно ова да ти се случи кога ќе имаш пари на сметката, така?najdov edna devojka od slovenija. Mi go dade brojot. Izgenerirav fejk ID slovenski i rabotev na Tor so pusten VPN. Probav i bez VPN zaso nekogas mozelo da ja narusi privatnosta, ne navlagam.
Povtorno ispadnav somnitelen i otkako 3 koda i stignaa na telefonot i vlegov vo profilot me preceka izvestuvanje deka imam napraveno somnitelni akcii. So samoto toa se zdobiv so restrikcii nisto da ne mozam da pravam na novo napraveniot akaunt.
Ova e nemoguca misija.
Стави Македонски , работиПогледнете го атачментот 103996
ако ти е македонски пејпалот неможеш да примаш пари. Едноставно ќе им излезе ерор кога ќе пробаат да ти префрлатДали би било проблем за една трансакција, ситна сума на пари да ми пратат преку PayPal и потоа да ми легнат на картичка на Комерцијална Банка?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Здраво, имам едно конкретно прашање
Имам отворено PayPal acc со Бугарски пасош на мој пријател, дали може да го поврзам со моја македонска сметка? Дали парите што ќе ми стигаат на сметка ќе треба да ги оправдувам и до која сума би можела да примам без да се даночат? Која банка е најдобра заповрзување со PayPal или сите се исти?
Za sitni pari mi e ako moze da se naprave bi mi zavrsilo rabota.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден