btkabadajche
read-only
- 26 април 2019
- 21
- 7
Limit на вадење од пејпал на картичка дневен е €500 (барем кај мене). До сега му имам доставено само лична карта и сметка за струја од дома, ми велеја зошто Словенски дека треба да го затворам нз шо како. Ова пред 3год а скоро 5 сум на пејпал.
Македонска лична карта и сметка прифатија? хахахаLimit на вадење од пејпал на картичка дневен е €500 (барем кај мене). До сега му имам доставено само лична карта и сметка за струја од дома, ми велеја зошто Словенски дека треба да го затворам нз шо како. Ова пред 3год а скоро 5 сум на пејпал.
Да, хахахаах.. тој што беше од сапорт само то ми го пиша, ми рекоја мораш да го затворам ама неможеше тој оти имав пари на пејпал, рече префрли ги и затвори го, добро му вратив и ден денес таман е.Македонска лична карта и сметка прифатија? хахаха
ХАХАХАХАХАХХАХАХАДа, хахахаах.. тој што беше од сапорт само то ми го пиша, ми рекоја мораш да го затворам ама неможеше тој оти имав пари на пејпал, рече префрли ги и затвори го, добро му вратив и ден денес таман е.
Незнам како е сега. Знам тогаш ми го лимитираја акаунтот имав одреден рок за доставување лични податоци, си реков то шо е тое и ми рече извај ги и затвори го.ХАХАХАХАХАХХАХАХА
Чудо.. Затвараат и акаунти со пари на нив.. Ти се погодило
Ми се нема случено да ми пиши од support некој досега.. Чудо едно на европски па да пишат хахахаНезнам како е сега. Знам тогаш ми го лимитираја акаунтот имав одреден рок за доставување лични податоци, си реков то шо е тое и ми рече извај ги и затвори го.
После размислив дека е обичен супорт и не вервам дека ќе се наврати чим тој не го затворив па таман е сеа.
Зошто тие? Прај словенски и терај.Има некој плус инфо околу работава со доаѓање на ПејПал (инсајдерско, аутсајдерско)?
Зошто тие? Прај словенски и терај.
И ти со деца си фатил работа.Тресеш зелени.
Зошто зелени?Тресеш зелени.
Зошто зелени?
Од искуство ти зборам, 5г немам мака.
Затоа што преку такво ми е да се снаоѓаме со такви акаунти кога може цел нормален свет да има ПејПал, само ние во МК сме глупите што чекаме да ни донесат ПејПал луѓе што зимаат државна плата и никогаш немале потреба од такво нешто, цел Балкан има само МК и Црна Гора немаме.Зошто тие? Прај словенски и терај.
Тоа е друже, од 2012 немат мрднато. Тогаш само објавија дека достапен во МК за шо? За слика. Не се замарат.Затоа што преку такво ми е да се снаоѓаме со такви акаунти кога може цел нормален свет да има ПејПал, само ние во МК сме глупите што чекаме да ни донесат ПејПал луѓе што зимаат државна плата и никогаш немале потреба од такво нешто, цел Балкан има само МК и Црна Гора немаме.
Епа тоа е проблемот, во МК само Скрил работи, а никој не исплаќа на тоа.Тоа е друже, од 2012 немат мрднато. Тогаш само објавија дека достапен во МК за шо? За слика. Не се замарат.
Од кого е изјавата? (Или се однесува на датумов за ЕУЌе се стимулираат значајни унапредувања на пазарот на платежни услуги во земјава
Да цитирам популарна изјава деновиве: "Не е прашање дали туку кога"
Туку познавајќи го Тевдо знам дека ќе ја истера работата, иницијативата на Венко тие од Мин. за фин. ја превземаа на свој грб. Туку неписмениве од банкарски сектор ме плашат.
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден