Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PayPal - Ултимативна тема за совети, упатства и општа дискусија

andersonspace

read-only
14 јануари 2017
39
3
Каков лимит има пејпал, лимит за собирање пари внатре во пајпал или само за земање пари од пејпал. И кога прави верификација, кога влегуваат внатре пари во пејпал или кога се земаат пари од пејпал. Ви благодарам.

andersonspace

read-only
14 јануари 2017
39
3
Пејпал има лимити. За што се тие лимити. Значи дали има лимит за земање пари од пејпал. Дали има лимит за влегување пари во пејпал. И кога бара пејпал верификација. Дали бара верификација кога земаш поголема сума на пари од пејпал, или кога влегуваат поголема сума на пари во пејпал? Се надевам дека сега ме разбравте. Ви благодарам многу.

Boldozer

user
2 ноември 2012
1.182
605
Скопје
Да не знае некој за што служи paypal account number знам дека нема потреба од тоа за некој да ми прати пари, прашањето ми е дали е возможно со помош на бројот да се праќаат наместо со емаил и слично, btw мислам на Merchant ID сега видов дека така се бика
Исто да не се користи за манипулација и да ми дознаат приватни информации од банка и сл

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Дали кога се обновува дебитна картичка, нови се само датумот на траење и 3те бројки од позади?

Ја апдејтирав старата картичка со овие информации на ПејПал, ама малце ми е шубе сега да повлечам пари. Правилно направив, или треба да одам add new card?

kirev

senior
31 мај 2010
9.055
7.727
Дали кога се обновува дебитна картичка, нови се само датумот на траење и 3те бројки од позади?

Ја апдејтирав старата картичка со овие информации на ПејПал, ама малце ми е шубе сега да повлечам пари. Правилно направив, или треба да одам add new card?
Не е нова, обновена е. Ако треба пак ќе ти повлече нешто ситно за потврда...

teressa

read-only
11 март 2016
22
3
Дали за да примам пари на пејпал треба да имам поврзано картичка ?

DrMTR

senior
27 март 2014
7.931
8.426

само обнови ги бројките . не додавај нова картица.

dreamson

hello world
8 ноември 2009
326
690
Дебитната картичка Мастер кард која ја имам на PayPal ми истекува денеска, но новата обновена што ја подигнав од банка е Visa Electron.
Прашањето ми е дали треба старата Мастер да ја избришам и да ја додадам новава Виза картичка, и дали треба да имам некој денар на сметка за да може да се додаде новата картичка?

РастаЅвер

read-only
19 ноември 2008
23
0
Пејпал годинава -2017-та ги изблокира сите картици што имаат примено пари, регистрирани под Словенија, што немаат целосна регистрација со потврда на адреса и идентитет а воедно и парите остануваат замрзнати на пејпалот, некој некакво решение? искуство? солуција ?

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.407
1.641
Пејпал годинава -2017-та ги изблокира сите картици што имаат примено пари, регистрирани под Словенија, што немаат целосна регистрација со потврда на адреса и идентитет а воедно и парите остануваат замрзнати на пејпалот, некој некакво решение? искуство? солуција ?

Освен ако немаш планирано да ги вадеш во Кеш.. then why won't you "Bitcoin them" ?

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.407
1.641
Има, купи си бугарски пасош.

Еве ја сум со БГ пасош и вадев пари додека ги правев од некои страни.. сега веќе година и пол како го немам користено Пејпалот..

Ако има некој што му треба валиден Пејпал за да вади поголеми суми, може да седнеме да поразговараме за детали...

РастаЅвер

read-only
19 ноември 2008
23
0
Еве ја сум со БГ пасош и вадев пари додека ги правев од некои страни.. сега веќе година и пол како го немам користено Пејпалот..

Ако има некој што му треба валиден Пејпал за да вади поголеми суми, може да седнеме да поразговараме за детали...

ќе може да исконтактираме

teressa

read-only
11 март 2016
22
3
Zasto ne mozam da primam pari na svojot paypal akaunt? ima poseben link kaj sto moze da se napravi akaunt na paypal za da mozes da primas pari od individui a ne od firmi ili?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно