Капиталци! :inlove: Јас овде гледам сериозни panty droppers![]()
Резервирај ми Ivory и Cedrat. Да подзалади малку, чизмите кога ќе ги извадам Blessed Baraka сакамИ тек како![]()
Yes motherРезервирај ми Ivory и Cedrat. Да подзалади малку, чизмите кога ќе ги извадам Blessed Baraka сакам![]()
Некој искуство со Dior Sauvage EDP и Dior Sauvage Parfum. Знам дека вториот е чист парфем ама дали вреди според тоа колку е поскап. Исто така и со Jean Paul Gaultier Le male Le Parfum, новиот што излезе после 25 години од првата верзија.
Чизмите изгланцани, парфемите нарачаниРезервирај ми Ivory и Cedrat. Да подзалади малку, чизмите кога ќе ги извадам Blessed Baraka сакам![]()
Одлични се, добив идеи за понатаму![]()
Голема благодарност за @psyside за запознавањето со niche парфемите и опширното објаснување. Едно сосема ново и поинакво искуство од кое сум најпријатно изненаден.
Со сопругата ги бендисавме Naxos и Pikovaya Dama, особено вториот поради неговата чистота и свежина.
Се слушаме кога поподробно ќе ги испробаме и другите.
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден