hipo
user
ОФФ Топик
Мене ме итересира што работи тој маус од 9000 денари? Пере, пегла, пуши, копа биткоини?
Мене ме итересира што работи тој маус од 9000 денари? Пере, пегла, пуши, копа биткоини?
Копач е.Не ми е јасно како кревате раце си платил 9к и никому нисто.
Јас, за волја на вистината имав делумно лошо искуство.
За колега склопавме конфа, сè океј, и после 2-3 дена се јавуваат „ако може да ја вратите конфата, сме ставиле по грешка истото напојување што е платено НО модуларно, ќе го смениме, и ќе ја земете“.
Со секое лошо искуство учеш од лекциите и стануваш подобар и поискусен спрема клиентите.
А по кое правило ти ги снимаш разговорите? Тоа е противзаконски, особено ако ги дистрибуираш некаде. Што би докажал со нешто што нема да се смета како доказ...
Вие сте луди, вас треба је*атине му кажуј тастатурите колку пари ни се.
Ок, во ред, ама нивна грешка е. Шо има ти да го носиш? Дојди ТИ (нексио), смени напајање, оди си.Јас, за волја на вистината имав делумно лошо искуство.
За колега склопавме конфа, сè океј, и после 2-3 дена се јавуваат „ако може да ја вратите конфата, сме ставиле по грешка истото напојување што е платено НО модуларно, ќе го смениме, и ќе ја земете“.
Вие сте луди, вас треба је*ати![]()
Што е тоа што продаваат Нексио во најлонче по пониска цена?И јас сум купувал од Нескио и ми давале во најлонче работи. Но било оправдано, бидејки биле по пониската цена. И до сега сум немал проблем со нешто.
![]()
What Is the Difference Between Intel® Boxed and Tray Processors?
Determines what differentiates Intel® Boxed from tray processors.www.intel.com
Што е тоа што продаваат Нексио во најлонче по пониска цена?
Врска неам за двете прашањаА што ќе се случи ако не го вратиш? Нема да ти ја признаат гаранцијата?
Или доколку е обратна ситуацијата т.е. да е платено за модуларно а ставиле напојување што не е, дали исто би се јавиле да го сменат?
Е па да, реално би требало нешто да скратат, пат-мрцварење ово-оно. Не знам што направи колегава, отиде сам. Може му скратиле нешто.Ок, во ред, ама нивна грешка е. Шо има ти да го носиш? Дојди ТИ (нексио), смени напајање, оди си.
Не е ваљда вие да им го мкневте пак?
И мене во најлончиња (до лого Нексио) ми ги даваат работите шо ги купувам. Во големо најлонче големите кутии, во мало малите.Што е тоа што продаваат Нексио во најлонче по пониска цена?
Од тоа атер праење...Вика „ај атер тебе пошо ги препорача иначе ќе ги отерав“![]()
Јас мислам веќе да не им купуваш, срамота е ова!И мене во најлончиња (до лого Нексио) ми ги даваат работите шо ги купувам. Во големо најлонче големите кутии, во мало малите.
Исто така ми продаваат со понижење, т.е. со пониски цени, а често и гратис работи ми даваат.
SSD M.2 Samsung во не фабричко пакување поточно најлонче. Со цена пониска од другите конкуренти за бајагиШто е тоа што продаваат Нексио во најлонче по пониска цена?
SSD M.2 Samsung во не фабричко пакување поточно најлонче. Со цена пониска од другите конкуренти за бајаги![]()
ОФФ Топик
Луд на квадратКолку луд ќе ме извадите ако ви кажам дека имам 2 вакви?
И на Amazon има M2 во најлонче по драстично помали цени. Не се заведени како Samsung.
Често стои OEM и/или ASIN или item model number
На пример M2 SATA 256GB ASIN [xxxxxxxx]
BULK
Со нула гигабајти поминато. Доаѓаат во антистатички „најлончиња“. Со ластиче!
Флегма ли да ви објаснува, на IT форум, што значи tray, bulk, oem?
Сето ова е наменето за систем билдери. Како завршуваат кај мали трговци не знам а не е ни битно. Амазон не ги продава туку други трговци на Амазон. Исто како на ebay
Или пак на Алибаба (што е најверојатно)
Во тоа време беше нова технологија на wireless кој има респонзивност исто како жичен. За некој што поминува по 10 саати дневно CAD/3Д графичко цртање, добар маус спасува многу време.
Колку луд ќе ме извадите ако ви кажам дека имам 2 вакви?
![]()
3Dconnexion SpaceMouse Pro Wireless - CG Shop
3Dconnexion SpaceMouse Pro Wireless bietet intuitive 3D-Navigation dank patentiertem Sensor mit 6 Freiheitsgraden (6DoF).www.cgshop.at
Ќе им купувам, ама нареден пат ќе ги жонглирам стварите до кола.Јас мислам веќе да не им купуваш, срамота е ова!
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден