Не знам какви се сега овие глуфци на CM, но од оној кој го имам, CM Sentinel Advance(физички изгледа исто како тој на првата слика), не сум задоовлен. Рикна за неколку месеци, па ми го сменија за друг. Тој дргиот уште го користам, но многу брзо се арабатиса. За неполна година се излижаа сите гумени делови кои се допираат. Сега е стар повеќе од 5 години и син ми го користи, ама ептем е „износен“ од користње, секаде е излижан, а LED дисплејот е скоро пола прегорен...
Не е баш ексклузивноНешо ексклузивно и интересно http://www.vip.mk/delovni/promocii/samsung-galaxy-s7-edge
Процесорски, тие се идентични - Qualcomm Snapdragon 820 - осум јадра подготвени да испорачаат моќ за мултитаскинг и одлични графички перформанси.Нешо ексклузивно и интересно http://www.vip.mk/delovni/promocii/samsung-galaxy-s7-edge
Која продавница е ова ?ЕDGE напајањата се драма, а цените на другите се осетно намалени.....
Silent Pro m500/700Мебиус.....CM Silent? дефинирај точен модел.
Го земав ова,ми делуваше како евтино.Не да сум се зае*ал тоа е нешто страшноЗа 40 евра дилерска цена јас воопшто не сум задоовлен од тој глушец. За тие пари, па и за помалку сум купувал неспоредливо поквалитетно сработени глувци...
Ене го Гигабајтон, две години и кусур го користам, нема никаде знак на износеност покажано. Лоџитеците исто...
Не не, не сакам да го менувам.Колку пари планираш да дадеш? генерално повеќе од доволно добро ти е SP што го имаш.
Не не, не сакам да го менувам.
Само ме интересираше разликата во квалитет на моето кое беше 5200-5300, и ова од Антек, кое е на пола цена.
Односно дали се иста или пониска класа во поглед на издржливост и слично, и дали е доволно добро за човек да вложи во нив, или да ги прерипне и да ги гледа поскапите модели
Artix MX-4 20 грамски има во Нексио по одлични цени. Купувате една и заборавате кога сте ја купиле![]()
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден