Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...Еве уште еден индикатор. Хаш рејтот на етх мрежата е паднат 10% во последните неколку недели
Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...Еве уште еден индикатор. Хаш рејтот на етх мрежата е паднат 10% во последните неколку недели
Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...
Ако смрди на чорапи?Мирисни ја![]()
Ќе знаеме кај кој член била.Ако смрди на чорапи?
Легендата вели дека се нафаќа златна прашина на вентилаторите кај копаните графички.дај индикатори за препознавање дали е нов
Важи само ако се копа биткоин.се нафаќа златна прашина
Nekolku indikatori za kopana prekopana :Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...
бахахаххахаи работи на тач поточно да го подчукнеш.![]()
ОСЕТЕНО ВЕКЕ!бахахаххаха
Имаш негативно искуство со купување на графичка? Од форумов? Дај поќе деталји, не те разбирам баш.ОСЕТЕНО ВЕКЕ!
ја барам 9700Многу е јако што уште бараат по 4500 евра за риг со 6 картици
Жити се не спомнувај јас бан ке јадам некако на крајо.ја барам 9700
Во Америка ќе платиш некој на улица ќе ти земи графичка, и тука има такви манипулации.Замислете сега во некоја утопистичка Македонија влегуваш во Сетек/Анхоч со 10.000€ кеш и ти речат: "Ние сме општествено одговорна компанија која пред се работи за интерес на нашите потрошувачи и согласно тоа можеме да ви продадеме само 1 парче на секои 30 дена"
Погледнете го атачментот 101840s
Во Америка ќе платиш некој на улица ќе ти земи графичка, и тука има такви манипулации.
Чотек.Шо го спречва тој некој да ја дувни со $1650 в џеб?
Ќе му платиш 100$ или повеќе за услугата, и така многу има бездомници.Шо го спречва тој некој да ја дувни со $1650 в џеб? Во овој случај не е ни ограбување, ти си му дал свесно пари.
Друго е поентата на постот, не да дискутирате дали има можност да се направи некоја далавера за да се изигра системот, ех одма кај ви врти паметот![]()
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден