Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...Еве уште еден индикатор. Хаш рејтот на етх мрежата е паднат 10% во последните неколку недели
Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...Еве уште еден индикатор. Хаш рејтот на етх мрежата е паднат 10% во последните неколку недели
Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...
Ако смрди на чорапи?Мирисни ја![]()
Ќе знаеме кај кој член била.Ако смрди на чорапи?
Легендата вели дека се нафаќа златна прашина на вентилаторите кај копаните графички.дај индикатори за препознавање дали е нов
Важи само ако се копа биткоин.се нафаќа златна прашина
Nekolku indikatori za kopana prekopana :Остај тоа, дај индикатори за препознавање дали е нова/копана/гејмана...
бахахаххахаи работи на тач поточно да го подчукнеш.![]()
ОСЕТЕНО ВЕКЕ!бахахаххаха
Имаш негативно искуство со купување на графичка? Од форумов? Дај поќе деталји, не те разбирам баш.ОСЕТЕНО ВЕКЕ!
ја барам 9700Многу е јако што уште бараат по 4500 евра за риг со 6 картици
Жити се не спомнувај јас бан ке јадам некако на крајо.ја барам 9700
Во Америка ќе платиш некој на улица ќе ти земи графичка, и тука има такви манипулации.Замислете сега во некоја утопистичка Македонија влегуваш во Сетек/Анхоч со 10.000€ кеш и ти речат: "Ние сме општествено одговорна компанија која пред се работи за интерес на нашите потрошувачи и согласно тоа можеме да ви продадеме само 1 парче на секои 30 дена"
Погледнете го атачментот 101840s
Во Америка ќе платиш некој на улица ќе ти земи графичка, и тука има такви манипулации.
Чотек.Шо го спречва тој некој да ја дувни со $1650 в џеб?
Ќе му платиш 100$ или повеќе за услугата, и така многу има бездомници.Шо го спречва тој некој да ја дувни со $1650 в џеб? Во овој случај не е ни ограбување, ти си му дал свесно пари.
Друго е поентата на постот, не да дискутирате дали има можност да се направи некоја далавера за да се изигра системот, ех одма кај ви врти паметот![]()
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден