JezuzNoChil
read-only
- 9 јануари 2019
- 47
- 30
Успеа за 20 минути со еден твит да ја симни цената на 52к
View: https://twitter.com/elonmusk/status/1392602041025843203
Pump and dump. Rinse and repeat.
Успеа за 20 минути со еден твит да ја симни цената на 52к
View: https://twitter.com/elonmusk/status/1392602041025843203
Тој со цитатите, ти со light mode очо бол.Брат, дај опрај се со цитативе, океј?
Погледнете го атачментот 100896
Од една страна дава предизвик со награда од 100 милиони долари за оној кој ќе изнајде решение за абсорбирање на јаглерод диоксид од атмосферата, а од друга страна поддржува фармање на крипто кое пумпа тони CO2 во атмосферата, прашање на време беше кога ќе го твитне ова.
Ама затоа Марк Кубан нешто друго твитна:
Мене не ми е јасно зошто воопшто постои белата тема....Тој со цитатите, ти со light mode очо бол.![]()
@Fatal1ty_ има статистика колку се користи бела колку темна тема?
Од една страна дава предизвик со награда од 100 милиони долари за оној кој ќе изнајде решение за абсорбирање на јаглерод диоксид од атмосферата, а од друга страна поддржува фармање на крипто кое пумпа тони CO2 во атмосферата, прашање на време беше кога ќе го твитне ова.
Ама затоа Марк Кубан нешто друго твитна:
...
Зависи од графичката и дали планира 24/7 да ја тераПрашање до сите копачи тука дали е исплатливо да се копа со 1 карта прашува мој другар затоа што јас не копам и немам намера да копам.
Прашањето е дали би останал некој профит на пример после платена струја и сите други давачки и одржавање кое би требало да се прави.
Воедно моментално кој коин е најсиплатливо да се копа за најголем профит.
И последно иако може ќе ви е смешно кога веќе се спомнува една карта , човекот би бил и задоволен со 100 или 150 евра профит да вади месечно не бара како вас тука по 5к месечно да вади.
сега касно за таја работа друже, сега за купвање не вреди, ако копа нека копа со то шо има
Немора да значи ако имаш работа дека не смејш да копаш или пак ако копаш дека не смејш да одиш на работа, сепак, со EIP 1559 и ЕTH 2.0 моментално нема смисла да се купат карти за копање во мое мислење, најдобро купи си крипто и чувај или ако не инвестирај во акции ако се разбираш во то појќе@CykaBlyat
Нема ништо али ме прашувашње општо дали би имало нешто , а јас не се разбирам и не копам си имам работа што се вика секој ден од сабајле до 5 поручек и немам време за такви работи.
Затоа и прашав тука за да не го лажам и да ми рече после ме излажа се изгорев пари давајќи
Фала сепак
@Sludge.Factory фала и на тебе за одговорот
И некопани , освен неколку дена за проба. А најјмногу се плашам тие што се крадените што ке се продаваат како : Донесени од странство и без гаранција и кутија...Како тргнало вчера и денес, изглеа ќе има наскоро 3 месеци стари малку користени графички карти, строго за играње во непушачка просторија, со променета паста и вентилатори...
И некопани , освен неколку дена за проба. А најјмногу се плашам тие што се крадените што ке се продаваат како : Донесени од странство и без гаранција и кутија...
абе кутијата ја имам ама треба да ја побарам, ќе видам деновивеИ некопани , освен неколку дена за проба. А најјмногу се плашам тие што се крадените што ке се продаваат како : Донесени од странство и без гаранција и кутија...
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден