Ти користиш порт од Асус на РН 2?Јас не користам MIUI, користам ASUS Zen.
Ќе морам преку МИУИ значи а?
Мораш да ја имаш апликацијата Securitу, најди ја некаде..Не, користам launcher Asus ZEN само. Ништо системски не е модификувано, не е ни рутиран телефонот.
И кај мене нема проблем но од чиста мира@jovan
Ja sum na 7.1.3.0 , dosega nitu eden problem so telefonot, baterija super si drzi nitu ednas ne e ispod 9-10h SOT.
Koga probuvam na Recovery da vlezam i mene ne mi dava izleguva plug to Pc nesto ne pamtam...
snapdragon 808, 3gb ram, 1080p > snapdragon 616, 2gb ram 720pВака по споредување на карактеристики помеѓу Redmi 3 и Мi4C
не ми се виде некоја голема разлика освен во дисплејот... што и не ми значи многу...
Но ајде да слушнам по искусни и стручни мислење.
Фала
Предностите на Redmi 3 наспроти Mi4c, се металниот дизајн, пониската цена и огромната батерија, толку.Вака по споредување на карактеристики помеѓу Redmi 3 и Мi4C
не ми се виде некоја голема разлика освен во дисплејот... што и не ми значи многу...
Но ајде да слушнам по искусни и стручни мислење.
Фала
Нема проблем со ГПС... Која верзија на софтвер ја има?Го има некој испробано ГПС-от на Редми 3? Јас пред некој ден кај другар го пробав на Гугл Мапс и имаше голем лаг (пример од рекорд стигам кај студентски и одеднаш стрелката од рекорд ќе ја префрли на студентски па кај алумина итн.)
Незнам, мене ми кажаа дека ќе ми пуштат меил кога ќе им стигнеле пратките, не ми кажаа конкретна дата.Само Голд?? А коа ќе има и други бои од Редми 3-ката, обичната?
Јас имам gold Rn3pro, а не сакав gold, немаше друг избор, но добра боја е, воопшто не делува одбивно.Мислев на 4 со 2 гб рам и 16 гб меморија.
Проблем ми 5.5 инчен дисплеј.
И јас сум накај 3-ката меѓу тоа моментално имаат само до голд варијантата...
а немам време за чекање.![]()
Денеска стигаат, и Grey и Silver како и Redmi 3 Pro..Незнам, мене ми кажаа дека ќе ми пуштат меил кога ќе им стигнеле пратките, не ми кажаа конкретна дата.
А ми се брза, затоа правам план Б
Денеска стигаат, и Grey и Silver како и Redmi 3 Pro..
Утре ќе ги има сигурно...Кога ќе го има на страницата со цени, слики, спецификации?
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден