the_maker
poweruser
хахаха, сега може и частење да падне за празнициве од жена тиГо земав Redmi 1S во петокот за жена ми. Сеа ептен ме сака, а ја сум и љубоморен. Многу е добро телефончето.
хахаха, сега може и частење да падне за празнициве од жена тиГо земав Redmi 1S во петокот за жена ми. Сеа ептен ме сака, а ја сум и љубоморен. Многу е добро телефончето.
хахаха, сега може и частење да падне за празнициве од жена ти![]()
како би ми дошло и на мене еден таков третман
![]()
Здраво, и јас сум барал но не сум нашол. Тоа е trade secret на Foxconn, и мислам дека сем во Mi и на некои институции за кои е потребно, другите немаат пристап до такви графикони.. Но ќе побарам, тоа можам да ти ветам..@the_maker me interesira kolkava e zastitata od zracenje kaj ovie telefoni. Nekako imam strav od kupuvanje na kineski telefoni bad od tie pricini. Ne deka drugive marki ne zracat, ama barem ima nekoi si sertifikati za bezbednost, t.e za dozvolenu koncentracii na SAR.

让我们都买新手机明年
Немој подобро ке сакаш и него да го купиш...Fala ti drugarce
Ke go cekam obavezno, mora da zemam eden.
I uste edno prasanje, kade bi mozel da go vidam
ovoj MI 4 ? I toj mi izgleda deka ''go biva'', ama
sakam da go probam, barem 5 minuti da go
osetam vo raka.
Ќе ти пуштам порака во ПП, да не гушиме тука околу гледање и купувањеPa dobro de, neka e i toj.
Gledam mnogu go falite.
Drugiot moze ponatamu...
работе хпостед на нехус5ка со миуиОдлична листа на промени, и големи оптимизации на постоечките апликации и системски сервиси.
[Неделна надградба] MIUI ROM 5.1.9
Мислам дека работи, ќе треба @DarkEnchanter да каже, он пробуваше на неговиот..работе хпостед на нехус5ка со миуи
Сеуште стојам на првата мохја идеја за 2 нови телефона.. Но, тешко е да се каже, како што напиша, доста шпекувации.. Mi Note ќе биде сигурно еден