DelphiUser
user
pokoto ги уништува другите телефони во моментов.
The titular function of the Redmi Note 9 Pro 5G is enabled by the Snapdragon 750G chipset and its X52 modem (same as on the S765G). Storage is UFS 2.2, which Xiaomi says is twice as fast as UFS 2.1 used in the previous generation
The new model features a 6.67” screen with 1080p+ resolution and 120Hz refresh rate. It’s an adaptive display that offers 6 different refresh rates ranging from 30Hz to 120Hz. Touch sampling runs at 240Hz to boot. The front and back are guarded by Gorilla Glass 5.
The camera is a major highlight of the phone. The main module is built around the 1/1.52” ISOCELL HM2, Samsung’s third 108MP sensor. While its smaller than the HM1 used in the S20 Ultra (that’s a 1/1.33” sensor), it supports the same 9-in-1 pixel binning tech while the first Xiaomi models with a 108MP camera did to 4-in-1 binning.
The effective pixel size goes up to 2.1µm (up from 1.6µm on the HMX sensor). That combined with Dual Native ISO and a new night mode, the phone should offer noticeably better image quality in the dark.
Имаш во кутијата...Кај има маски за Poco x3?
Од Ледиком ми кажаа дека нема, па ќе видимеИмаш во кутијата...
Sent from my MI A3 using Tapatalk
Јас ја користам оваа денес ми пристигна.Од Ледиком ми кажаа дека нема, па ќе видиме
А оваа новата(зелена) од али ја порача или?Јас ја користам оваа денес ми пристигна.
Претходно транспарентна што е во позадина.
Убави се, не верувам дека ќе се рашират.
Таа што иде во кутија е 100/100 квалитет, ама тоа кругот позади малку собира прашинаПогледнете го атачментот 94038
Испратено од Poco X3 NFC преку IT.mk форум апликација
А оваа новата(зелена) од али ја порача или?
Го подигна ли телефонот,ако да ме интересира дали е целосно неотпакуван со фолијата на кутијата, бидејќи не е можно да нема маска.Лани кога го купив Xiaomi A3 од ледиком речиси сите кутии беа без таа фолија на кутијата(значи отварани),затоа и го купив А3 иако појдов по Ноте 8 Про.Исто од таа причина не го купив сега и Поко X3 од Ледиком, туку го земав од Mobilex.Многу ме интересира зошто ги тргаат тие фолии од кутиите.Од Ледиком ми кажаа дека нема, па ќе видиме
Сеуште го немам земено, ќе пишам фирст импрешнсГо подигна ли телефонот,ако да ме интересира дали е целосно неотпакуван со фолијата на кутијата, бидејќи не е можно да нема маска.Лани кога го купив Xiaomi A3 од ледиком речиси сите кутии беа без таа фолија на кутијата(значи отварани),затоа и го купив А3 иако појдов по Ноте 8 Про.Исто од таа причина не го купив сега и Поко X3 од Ледиком, туку го земав од Mobilex.Многу ме интересира зошто ги тргаат тие фолии од кутиите.
www.mi-store.mk
Дечки! Брат ми кој живее у англија сака да се поднове со нов мобилен..
Погледните два кој ги користел се моторола. Моторола наводно има безбедносна заштита на личните податоци како paypal, ebay и слични акаунти. Шаоми му се сумњиви дека лесно се шпијунират акаунтите. Шо ќе кажете у вези овоа?
Нема основа. Само шо нешто прочитал, чул. Стварта е шо ја го убедувам да си земе Шаомче од овие последните модели кои се ефтини а гром спецификации, а он мисле дека моторолата се безбедни. Затоа би сакал да прочитам нешто од вас тука. Посебно ако има некој шо живее у УК кој користе Шаоми и на него има paypal, ebay, amazon итн.Дека сѐ шти кажал е наводно. Никаде не сум прочитал дека Моторола има нешто специјално за заштита баш на тие приграми, ниту пак дека шаоми полесно се шпиунираат од било кој друг што имаат и свои акаунти надвор од нели "моралниот" гугл акаунт. Ако има основа за тврдењата де нека ти прати да прочитаме нешто ново, може промакнало.
Sent from Телефон using Tapatalk
Еве јас сум УК, зедов поко х3 и користам ebay, amazon, aliexpress, lloyds banking па немам проблемНема основа. Само шо нешто прочитал, чул. Стварта е шо ја го убедувам да си земе Шаомче од овие последните модели кои се ефтини а гром спецификации, а он мисле дека моторолата се безбедни. Затоа би сакал да прочитам нешто од вас тука. Посебно ако има некој шо живее у УК кој користе Шаоми и на него има paypal, ebay, amazon итн.
Добро Pocoto е причлично нов. И јас му го препорачувам истио. А претходно користеше друг Шаоми, Хуавеи или друг кинески бренд?Еве јас сум УК, зедов поко х3 и користам ebay, amazon, aliexpress, lloyds banking па немам проблем
Sent from my POCO X3 NFC using Tapatalk
Имам 2ца другари, едниот летово си зеде од тука Шаоми и го однесе таму, а другиот долги години е Шаоми корисник (си ги набавуваше од Холандија кога немаше во УК). Никој не ми се пожалил, а работат се од набројаното плус банкарски апликации.Нема основа. Само шо нешто прочитал, чул. Стварта е шо ја го убедувам да си земе Шаомче од овие последните модели кои се ефтини а гром спецификации, а он мисле дека моторолата се безбедни. Затоа би сакал да прочитам нешто од вас тука. Посебно ако има некој шо живее у УК кој користе Шаоми и на него има paypal, ebay, amazon итн.
ми4 ка ми5 каДобро Pocoto е причлично нов. И јас му го препорачувам истио. А претходно користеше друг Шаоми, Хуавеи или друг кинески бренд?
Твојата Mi4 уште живеј! Поздрав да си здрав и жив дружеми4 ка ми5 ка
Sent from my POCO X3 NFC using Tapatalk
На Amazon.uk Mi10T Pro Global 8-256 ти е некој 530 ојра со попустиДечки! Брат ми кој живее у англија сака да се поднове со нов мобилен..
Погледните два кој ги користел се моторола. Моторола наводно има безбедносна заштита на личните податоци како paypal, ebay и слични акаунти. Шаоми му се сумњиви дека лесно се шпијунират акаунтите. Шо ќе кажете у вези овоа?
Друже, ја промашуваш поентата. Не тражам савет каков теелфон да се купе. Туку за безбедноста на акаунтите.На Amazon.uk Mi10T Pro Global 8-256 ти е некој 530 ојра со попусти
А мене друго не ми е јссно. Мора ли искуството да е УК ? Дали ние овде, или во Германија, Кина или незнам каде, користиме различни акаунти? Или со различна заштита? Или целиов муабет е од УСА/УК паранојата Кинезите не шпиунираат, а ние со Моторола и слични не. Дека сите на државно дури ниво шпионираат е сигурно, ама дали сте прочитале дека досега ете му украле така лесно податоци, било каде кај што се користат тие и тие мобилни. Тоа до сега ќе беше општо познат факт.Друже, ја промашуваш поентата. Не тражам савет каков теелфон да се купе. Туку за безбедноста на акаунтите.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден