pkku13
Intern
- 26 ноември 2020
- 22
- 16
Како да го најдам форумов на Tapatalk app?
[/URL]Како да го најдам форумов на Tapatalk app?
Фала ти[/URL]
Sent from my MI A3 using Tapatalk
Предлог до @Fatal1ty_ секој што прави рецензија/отпакување и снима вертикално да добие 7 дена забрана за користење на форумов.
Видеото е направено по барање на корисник на форумот и е максимално аматерскиПредлог до @Fatal1ty_ секој што прави рецензија/отпакување и снима вертикално да добие 7 дена забрана за користење на форумов.
он топик:
Со убаво да си го служиш телефонот, доста убаво телефонче. За разлика од тебе јас го отворив онака „балкански“ со кинење на фолијата на 30 парчиња, не користев никакви „помагала“
Исклучи си ги рекламчињата (се што има “Recommendation“ во Settings исклучи, брзо е).
Доколку тестираш нешто GCam сподели искуства или сетинзи ако тоа е возможно. Јас најдов еден apk фајл и слики во темно вади подобро од stock камерата (или како и да се вика) ама не ја чепкав многу...
Умм, мислам дека ги избришав сите освен Mi Video, Mi Calculator, Mi Browser (сокриен) и некои од google како Google One...Ме нервираат дуплите апликации (ми календар-гоогле календар и сл.).
Со ова се бришат.Ме нервираат дуплите апликации (ми календар-гоогле календар и сл.)
Бришав(samo uninstall и враќа на првата верзија хаха) и јас многу, ако сакаш да ми кажеш што конкретно да изгасам у Settings.Умм, мислам дека ги избришав сите освен Mi Video, Mi Calculator, Mi Browser (сокриен) и некои од google како Google One...
Фала.
Многу долго истата приказна, таков ќе си биде вечно изгледа.Шаоми со истите познати багови како пред 4 години..
Добри се само во буџет варијанта. За поскапите модели стави им пепел. Не вредат.
View: https://youtu.be/HWlAzjpniGA
Зошто кај мене на редми ноут 8 про немам ми мејл апликација?И Mail апликацијата на шаоми е добра ако користиш exchange ...
Не доаѓа дифолт со сите шаоми телефони но можеш да ја симнеш бесплатна е.Зошто кај мене на редми ноут 8 про немам ми мејл апликација?
Може линк нешто од апликацијата?Не доаѓа дифолт со сите шаоми телефони но можеш да ја симнеш бесплатна е.
Едит: Изгледа не ја ставаат оваа пликација на MIUI Global само на кинеските верзии.
Кај мене ја имаше, на ЕУ глобал ромот и во миуи 11 и 12. Ја деинсталирав уште во прв круг, заедно со куп други.Едит: Изгледа не ја ставаат оваа пликација на MIUI Global само на кинеските верзии.
имаш погоре линк од apkmirror.Може линк нешто од апликацијата?
Точно има пуно апликации за маил, јас пример користам Spark за приватни адреси но за exchange каде што има голема количина на маилови апликацијата на шаоми е закон и има милион опции.Кај мене ја имаше, на ЕУ глобал ромот и во миуи 11 и 12. Ја деинсталирав уште во прв круг, заедно со куп други.
Покрај еден куп многу подобри апликации, не гледам причина зошто да се користи.
Единствено за рам менаџментот се согласувам, агресивно гаси апликации во позадина MIUI 12. За нотификации што не стигале мало сутра. Комплетна контрола, се работи.Шаоми со истите познати багови како пред 4 години..
Добри се само во буџет варијанта. За поскапите модели стави им пепел. Не вредат.
View: https://youtu.be/HWlAzjpniGA
pa sto baras togas vo temavaКористев 3 различни модели другар. Од буџет до хај енд. Сите имаат исти болест. Софтвер правен во подрум. Ако ти си среќен со твојот уред ОК е, нема потреба да се оправдуваш на мене. Јас Шаоми би купил само ниска кон средна класа.. И тоа само кога би бил со ограничен буџет. Инаку не би ги гледал.
Можеби дека доцна излезе новиот АјПун затоа е вака, може од наредна година Q1 да се сменат некои работи, можеби....дупи си ги