Што мислите, колку би чинел Ми 9 ко ќе пристигне кај нас (некаде кон крајот на Март)? @DonFrozex дали во понудата го вклучи Ми 9, или уште е рано?
Ти секако веќе си ја изгубил гаранцијата, нели го сфаќаш тоа?Не сум сигурен како мислиш.
Дисплејот е скришен при пад на телефонот и тоа не подлежи под гаранција, но ако го однесам во некој неовластен сервис веројатно ќе ја изгубам гаранцијата.
Што мислите, колку би чинел Ми 9 ко ќе пристигне кај нас (некаде кон крајот на Март)? @DonFrozex дали во понудата го вклучи Ми 9, или уште е рано?
Не го сфаќам, може да објасниш како за да сфатам? Фала.Ти секако веќе си ја изгубил гаранцијата, нели го сфаќаш тоа?
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Нема шанси со S11 коќе излези сите ќе ги мачка на бриош и нека останат баналниве коментари, а другите бришете ги, посекако се некои тука за да замараат... А врска нема со темата Ми телефони - I'm sick of this shit народски речено, пред некој ден постирав за мака со twrp верзии, еу софтвер итн итн, никој ништо не кажа, сам го решив проблемот, поентата не ми беше дека некој ќе ми кажи но како јас што делам по некој совет, за возврат бидејќи и мејкерот мене несебично ми делел, овде темата се претвори на кој му е поголема батеријата, кој има побрз процесор. MI телефони другари MI телефони е темата. И јас ќе се стишам за подолго време од овде натаму, поздрав.Сепак топ е тој и Онеплус 7 одма штом ќе го има. Сепак 855 е многу свежо и изборот е скоро 0, поготово кај нас!
Не ми е јасно дали си сериозен или па јас сум збунет. Убаво пишува на гаранцијата, престанува да важи во случај на механички оштетувања. Ти си го скршил екранот, гаранцијата повеќе не ти важи. Или пак ти мислиш да го замениш екранот неприметно па да продолжи да важи гаранцијата?Не го сфаќам, може да објасниш како за да сфатам? Фала.
Имам познаници кои ми го имаат кажано истово. Имено, знаат дека гаранцијата не важи за скршен екран, но ако го заменат на свој трошок во овластен сервис, дека потоа треба да им продолжи гаранцијата. Настрана фактот дека поради случката што резултирала со кршење на екранот, можат да се појават и други проблеми при функционирање на апаратот...Не ми е јасно дали си сериозен или па јас сум збунет. Убаво пишува на гаранцијата, престанува да важи во случај на механички оштетувања. Ти си го скршил екранот, гаранцијата повеќе не ти важи. Или пак ти мислиш да го замениш екранот неприметно па да продолжи да важи гаранцијата?
Нема Ми8 во Хи колку гледам. За попуст пингни го Мејкерот.Имаме ли сеуште форумски попуст кај Мејкер, или тој филм заврши ???
Сакам еден Ми8 да земам.
Имаме ли сеуште форумски попуст кај Мејкер, или тој филм заврши ???
Сакам еден Ми8 да земам.
Заначи ти падне ли телефонот гаранцијата престанува да важи?Не ми е јасно дали си сериозен или па јас сум збунет. Убаво пишува на гаранцијата, престанува да важи во случај на механички оштетувања. Ти си го скршил екранот, гаранцијата повеќе не ти важи. Или пак ти мислиш да го замениш екранот неприметно па да продолжи да важи гаранцијата?
па да, у принцип видат ли механичко оштетување веднаш се среќни, потскокнуваат од радост што ќе те одјебат, со задоволство те одјебуваат со smug facesЗаначи ти падне ли телефонот гаранцијата престанува да важи?
па да, у принцип видат ли механичко оштетување веднаш се среќни, потскокнуваат од радост што ќе те одјебат, со задоволство те одјебуваат со smug faces... мислам ако сакаме да сме реални. Кај кола на пример гаранција на електрониката не губиш ако ти е изгребан браникот, нормално, ама телефонот е компактна ствар, поштеко оди таа работа.
па да, у принцип видат ли механичко оштетување веднаш се среќни, потскокнуваат од радост што ќе те одјебат, со задоволство те одјебуваат со smug faces... мислам ако сакаме да сме реални. Кај кола на пример гаранција на електрониката не губиш ако ти е изгребан браникот, нормално, ама телефонот е компактна ствар, поштеко оди таа работа.
Ццц сум немал работа со сервиси, но не предпоставував дека толку ненормални работи прават.Кога го однесов Redmi Note 3-ката на сервис во ASSA ради прегорена плочка за полнење (така рекоа), на прием со микроскопска камера на екран го гледаа задниот капак и ивиците.
Си викам што праат овие да не мислат шасија сум мењал, а уствари барале и најситен показател дека е удрен. Е ама не најдоа.
Фала богу RMN5 pro ме служи одлично и не планирам да го мењам додека работи и тера убаво. Стварно топ телефонче без веѓа и дупки. И 3-ката уште си работи кај жената е.
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден