Javuvaj se sekoj den, napni gi.Погледнете го атачментот 118304
Што се советува да се направи во ваков случај, испратено е веќе мејл се работи за пратка од ~350е
Врска немам што да правам![]()
Јас досаѓав - бев 4 пати на шалтер - „ќе биде„ -„утре задутре„ - „извинете - годишни одмори се„ - зборев со шпедитер вика „ќе биде„ - џабе Се. По 15 дена ја препратија пошта - ја подигнав !Погледнете го атачментот 118304
Што се советува да се направи во ваков случај, испратено е веќе мејл се работи за пратка од ~350е
Фиксниот број не им работи, не знам на кој број да се јавувамJavuvaj se sekoj den, napni gi.
Зимај пиштолот и оди до царинска испостава.Погледнете го атачментот 118304
Ова значи дека поштата во Сингапур ја прими, и ќе ја пратат навака.Ве молам ако може да ми појасните што значи ова.Погледнете го атачментот 118418
Во Сингапур е, чекај ја за 10тина дена.Ве молам ако може да ми појасните што значи ова.Погледнете го атачментот 118418
Само што сакав да го пишам ова, денеска ме вратија од пошта 2 со образложение дека системот е паднат и не издаваат пратки.![]()
МАКЕДОНИЈА ОСТАНА БЕЗ ПОШТЕНСКИ ПРАТКИ: А.Д. Пошти неделава не издава препорачани пратки!
Поштенскиот систем во нашата земја престана да функционира, од саботата А.Д. Македонски пошти не издава препорачани пратки. На граѓаните им...lider.mk
Ќе проработи кога ќе им поделат плата на вработените.Само што сакав да го пишам ова, денеска ме вратија од пошта 2 со образложение дека системот е паднат и не издаваат праткa
Пробај од друг уред или од ВПН. Ако многу проверуваш те банираат на 24ч
и мене од 1ви ноември на царина е пратката и абер немат уштеДали некој има добиено пратка во периодов додека е "паднат системот
Одвај чекаа нешо како надградба на софтвер за уште поќе да дремат на работа и да не ги гибат пратките
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден