Можно е да си баниран 24ч - така прават ако многу проверуваш - пробај од друг уред или моб.. Сега моментално работи...Работи ли тракингот на мк пошта?
Ко да е заглавен неколку дена.
Серверот на пошта е 100% некаде во пошта, и обавезно за празници и продолжени викенди не работи, најверојатно го гасат од штекРаботи ли тракингот на мк пошта?
Ко да е заглавен неколку дена.
Не е и он на протест?Серверот на пошта е 100% некаде во пошта, и обавезно за празници и продолжени викенди не работи, најверојатно го гасат од штек![]()
Те читам другар и се чудам што зборуваш и како размислуваш. Ако ти е толку итно и зависи бизнис од навремен шипинг, ќе си порачаш преку дхл експрес или федекс и ќе си платиш за брзата услуга па ќе си бидеш прв во својата категорија. Ти сакаш ем да поминеш без пари ем да завртиш бизнис. Не иде тоа така.Како и да е, проектот пропаднат. Илјадници рецензии веќе се објавија и од прв, последен ја добивам пратката благодарение на царина.
Те читам другар и се чудам што зборуваш и како размислуваш. Ако ти е толку итно и зависи бизнис од навремен шипинг, ќе си порачаш преку дхл експрес или федекс и ќе си платиш за брзата услуга па ќе си бидеш прв во својата категорија. Ти сакаш ем да поминеш без пари ем да завртиш бизнис. Не иде тоа така.
Ти сакаш ем да поминеш без пари ем да завртиш бизнис. Не иде тоа така.
Кога бараше совет - истиве не се јавија да помогнат и совет да дадат - сега кога е завршена работата и ќе се пожали човек на нешто - саде препаметни се јавуваат да те поучат како требало... И дека „Твоја грешка било „ ...Другар, јас не одлучувам за шипинг, друг одлучува. Kickstarter кампања е тоа, десетици илјади бекери има на кампања, дали мислиш дека некој тебе ќе ти даде специјален третман како сакаш да ти ја испратат? Во цел свет тоа вака функционира. Секој ден следам на кој како му стига пратката, никој ниту еден од нормална држава, па и ненормална, не се пожалил дека на царина му ја држеле пратката 20 дена и без да биде известен и слични глупости. Само тука ова го има. На грешка адреса реагираш.
Исто си можел да ги замолиш и да ти ја испратат преку DHL Express.Бидејќи имам доста развиен сајт за board games, ги замолив да ми ја испратат меѓу првите во замена на review.
Значи можеш да си дозволиш посебен третман од нивна страна.Од илјадници поддржувачи на нивната кампања, дечките ми ја испратија мене меѓу првите во светот.
Тука важи погоре напишаното.Цел мој проект граден со години кој вади пари и е сајт за почит од сериозни издавачи сега виси на конец.
Исто и тука.Оваа пратка ми е од големо значење. Не се работи само за забавна игра туку личен проект кој ќе пропадне од нашата заостаната пракса и некадарност.
Исто си можел да ги замолиш и да ти ја испратат преку DHL Express.
Значи можеш да си дозволиш посебен третман од нивна страна.
Тука важи погоре напишаното.
Исто и тука.
Исто си можел да ги замолиш и да ти ја испратат преку DHL Express.
Значи можеш да си дозволиш посебен третман од нивна страна.
Тука важи погоре напишаното.
Исто и тука.
Морам да се согласам тука, ако било толку ептен битно и нож до коска па сега на конец виси и бизнисот и животот и животното дело, не требало да оставаш да има шанса да дојде до тоа или барем да ја намалиш шансата користејќи друг потег(друга пошта), а со потегов што си го извел(мк пошта) си оставил огромна шанса да дојде до ова што дошло.
Испратено од фрижидер Samsung 810 L Frost Free Side-by-Side
Од што ќе кратат, земат ниски плати и истите им се нередовни.пенали да плаќаат и кратење од плата
Од што ќе кратат, земат ниски плати и истите им се нередовни.
@spiritfly е во право.
Вчера сабајлето јас му се јавив, убо зборнав, ми рекоја дека за една ден че стаса, шо не верував. Ако не му се јавев како шо рекоја некои членови на форумов сè уште че си чекав. Ај едно шо не работата, него шо кур бараат да отвараат пратки? Не знам дали се случува кај секој то, ама кутијава буквално беше превијана со ленти (лепило) пошта за царинење 1006 Скопје. Само шо ги пресеков со скалпер лентите, ја отварам кутијата гледам корнето на еднио дел, после то внатре ја гледам графичката оригиналната кутија исто така напред искорнати делој, срејча графичката беше во ред. Кој кур не можам да сфатам ги тера да отвараат пратки. Барем ренген немаат да ги гледаат шо има како има внатре? Или гледаат за да штават нешто? Најверојатно че да е второто.
Жаба . право да ти кажам досега ниеден не се пожалил на скината кутија од графичка. Ако почнале и тоа...„Оде Винча у ваздух„@spiritfly е во право.
Вчера сабајлето јас му се јавив, убо зборнав, ми рекоја дека за една ден че стаса, шо не верував. Ако не му се јавев како шо рекоја некои членови на форумов сè уште че си чекав. Ај едно шо не работата, него шо кур бараат да отвараат пратки? Не знам дали се случува кај секој то, ама кутијава буквално беше превијана со ленти (лепило) пошта за царинење 1006 Скопје. Само шо ги пресеков со скалпер лентите, ја отварам кутијата гледам корнето на еднио дел, после то внатре ја гледам графичката оригиналната кутија исто така напред искорнати делој, срејча графичката беше во ред. Кој кур не можам да сфатам ги тера да отвараат пратки. Барем ренген немаат да ги гледаат шо има како има внатре? Или гледаат за да штават нешто? Најверојатно че да е второто.
Не за џабе сме во сè назад, нажалост како шо е кажано скоро во секоја тема, па и оваа, зато сите си заминуваат, дури и јас. Денешното време е брзо, брз живот. Проблемот е шо кај нас не е така. Еве од Германија ја прајчаат праткава само шо легнаа парите и за сè ме известија, петтиот ден стигна кај нас на царина Скопје и таму беше 12 дена со се неработни деној, заради X причини и ако не му се јавев како шо советуваа овде, че си чекав уште.Да, стандардна пракса е за жал тоа. И јас се изнервирав дека има лепенки и е отварана. А као демек треба да снимам Unboxing видео, смешки. Ај шо е отварана па и таа грозната трака кафеава нема шанси да ја скиреш на видео. Нема овде услови за креирање содржина, тоа е. Не сакав да го помислам и кажам ама преку Бугарија ќе треба се тоа да оди. Ако тргне проектот ќе треба да се преселам таму. Нема шанси да патувам 5 пати во месецот само за подигање најобични друштвени игри.
Кутијата бела беше одоздола лепена, на еднио дел беше откорнато, а кутијата од самата графичка кај шо беше внатре, горнио дел од кај шо се отвара беше откорнато две парчиња, нормално не затворена и само внатре вратена.Жаба . право да ти кажам досега ниеден не се пожалил на скината кутија од графичка. Ако почнале и тоа...„Оде Винча у ваздух„![]()
Да, стандардна пракса е за жал тоа. И јас се изнервирав дека има лепенки и е отварана. А као демек треба да снимам Unboxing видео, смешки. Ај шо е отварана па и таа грозната трака кафеава нема шанси да ја скиреш на видео. Нема овде услови за креирање содржина, тоа е. Не сакав да го помислам и кажам ама преку Бугарија ќе треба се тоа да оди. Ако тргне проектот ќе треба да се преселам таму. Нема шанси да патувам 5 пати во месецот само за подигање најобични друштвени игри.
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден