Nitecore секако е супер избор како производител, меѓутоа незначи дека им вредат сите модели.
Кажи ни со колкав буџет располагаш па ќе ја најдеме најдобрата што спаѓа во твојот буџет.
За почеток 50Е во комплет со батерија.
Nitecore секако е супер избор како производител, меѓутоа незначи дека им вредат сите модели.
Кажи ни со колкав буџет располагаш па ќе ја најдеме најдобрата што спаѓа во твојот буџет.
Не знам, затоа и прашувам!
IR Infrared Lamp is only for Night Vision Device to fill light!
940nm wavelength flashlight is not visible to human eyes
850nm wavelength flashlight is visible to human eyes, very little light. The LED chip from this flashlight turns red by naked eyes when the light on, however the light beam need to be detected by night vision scopes or non-IR filter cameras.
Каде можам да оставам батерии од типот на 3V CR2032, АА, ААА па и 18650, откога ќе "завршам" со нив?
Нејќам да ги фрлам во ѓубре, сепак имаат баеги хемија во нив.
Препорака за ефтина 1xАА /2xAA headlamp?
Би се користела инцидентно во затворен простор.
Petzl Pixa 3 ми се допаѓа но скапа е.
Батали ги тие ѓубриња.полнач со 3-10 оезбе (usb) 2А+ ?
или пак ова дали го бива
Абе си греат и тие што ти ги препорачав ако ги оптеретиш до макс, ипак се релативно ефтини брендови, има и многу поскапи.Сеа дали како рингла незнам, пошто никад не сум имал потреба до макс да го оптеретам мојов на подолго време.Така да ако зимаш и ти треба со 3 порта и знаеш дека ќе ти бидат оптеретени до макс сите, земи со 4.Да имаш резерва да не го топлиш многу.Велиш се исплаќа разликата? Оверчарџ протекшан, што не значи дека полнљчот не може да прегрее, само да не се запали. Баш пред некој ден од леново полначот беше направен рингла, но се оправи после ладењето. За среќа се самоискличи.
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден