Само што ја завршив четворката, и реално синглплеерот не е до толку лош како што некои го прават. Да, мултиплеерот е главната компонента, ама за него ќе треба малце да почекам.
Погледнете го атачментот 43554
На ред е Bad Company 2, но за жал не може да ми се сочува прогресот. Го има некој искусено проблемов?
Нема бре крак, какви црни R.G. MechanicsЈа проба ли некој DOOM на R.G. Mechanics?
Работи ли?
Ко што немаше за Tomb Raider па некако без крак ја изиграв беспари.Нема бре крак, какви црни R.G. Mechanics
Ја има Rise of The Tomb Raider искочено кракната ?Како и да е, да не ја кракнеа Tomb Raider
Ја има оваа искочено кракната ?
Да, па затоа реков без крак. Кај мене, имав среќа упали, ваљда сум бил меѓу првите, после кога почнаа масовно со него, веројатноста да ти успее драстично се намали.Не. Имаше само некој аутокликер програм на среќа ја кракираше и тоа беше само.
ќе биде братне давам пари се док не ја пуштат на мегасејл од 5 долари.
За 2-3 години ќе биде таа ценаКо што немаше за Tomb Raider па некако без крак ја изиграв беспари.
Ќе пробам вечер, па ќе пријавам.
Како и да е, да не ја кракнеа Tomb Raider, ќе ја купев, ама за Doom ако нема крак, не давам пари се док не ја пуштат на мегасејл од 5 долари.
Од каде купуваш време? Од трафика ли?Еве што изиграв март-мај (што сум пропуштил) и што препорачувам
Battlefield 4 - кампањата е ок, мултиплеер топ. Моментално повеќе луѓе ја играат нејзе од Hardline+Battlefront заедно.
Middle Earth Shadow of Mordor - добра игра, го користи FreeFlow системот (како бетмените), ја изиграв и главната и двете DLC-a и пак мислам дека можела да биде поголема и подобра.
Metro 2033 - Супер приказна, малце делува депресивно на почеток ама брзо станува интересна, следна е Last Light
Dark Souls: Prepare to die edition - Добра игра, лош порт. И покрај тоа скоро ја завршив, ми остана уште Gwyn. Фрејмрејтот е заклучен на 30, ама знаеше да падне на 15 (во blight town на пример). Со DSFix се отклучуваат фрејмовите ама после има багови (паѓаш од скали, губиш invincibility frames итн.)
Alien Rage - Типичен конзолашки FPS, добар за два-три дена играње. Толку и трае кампањата (околу 6-7 саати)
Sniper Ghost Warrior 2 - Интересна полу стелт игра. Сепак Sniper Elite V2 ми беше поинтересна и посмешна.
Grid Autosport - некако ме разочара. Кариерата воопшто не ми се свиѓа како е поделена на дисциплини, фалат повеќе медали, повеќе награди за постигнатото и слично - за да те мотивираат повеќе да ја играш кампањата која онака здосадува брзо. Grid 2 не сум ја играл, а Grid 1 е за мене подобра игра, исто Shift 2 Unleashed кога веќе зборам за arcade sim-like racing.
Red Faction: Armageddon - уште ја играм, сега за сега ми е интересна.
Еве мене ми стана жал и се решив да потрошам 1000 евра за да зеам PC кој би можел да тера на тој сетинг.После гледање на ова видео ќе ти стане жал ако не ја пробаш Doom на Ultra Settings + Ultra Violence + квалитетно аудио.
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден