vladimir171
lurker
- 15 ноември 2007
- 632
- 455
Функционира и кај нас или треба да се заебавам со впн ? :OFar Cry 6. Ова Ubi+ за 15е месечно е ептен добро да се изиграат тие добрите игри без да се фрлаат по 100е за игра. Штета што го нема на PS
Функционира и кај нас или треба да се заебавам со впн ? :OFar Cry 6. Ова Ubi+ за 15е месечно е ептен добро да се изиграат тие добрите игри без да се фрлаат по 100е за игра. Штета што го нема на PS
Шуплив витез е spot on
Red Alert 2/Yuri и Age of Empires 3, има ли некој да играмо мултиплејаа? Ајде нека се јави некој ако игра
аое 3 преку Game Ranger, а Ред Алерт преку CnCNet
![]()
![]()
Една од омилените „продуктивни“ работи ми е во секојдневниот говор да зборувам за филмови и игри со наслови на мајчиниот ни јазик.
И јас исто. Ја имам изиграно пред две години. Многу tight платформер. Со 4000 deaths ја свртив.Celeste, visoko ja preporacuvam, eden on najdobrite platformeri koj ispadnal vo poslednata decenija.
![]()
Celeste on Steam
Help Madeline survive her inner demons on her journey to the top of Celeste Mountain, in this super-tight platformer from the creators of TowerFall. Brave hundreds of hand-crafted challenges, uncover devious secrets, and piece together the mystery of the mountain.store.steampowered.com
Мислењето е автоматски споено:
И Quake Champions, Се сметам за најдобриот во Македонија. Ако некој не мисли така, нека повели на дуел.
Фифаши, како ви иде?
Јас да се пофалам, сезонава ептен се повампирив, влегов во топ 15% елит
![]()
Xenia и RPCS3 имаат тешка мака со RDR, ни со 12900к и 3090 не е playable. Сеуште не се доволно оптимизирани емулаторите.Red Dead Redemption 1 на psnow, ме воодушеви играва, имам уште малку до крајот, предобро.
Читав нешто ќе имало ремастер на првиот дел, ќе вметнале некој дел и со Артур.
Пробав да ја пуштам на xenia(поради зачестено дисконектирање од psnow), сецка растура(веројатно слаб е 3400g), а поубава/почиста графика отколку на psnow.
Барем на psnow оди одлично(кога немам дисконект).
Првпат ја играв играва, пред 2-3г. ја играв двојката, некои работи сум заборавил од двојката, морав да гледам клипчиња на јутуб како се разделија на крајот.
Севкупно и двете се предобри игри.
Интересно би било кога би имало 3 дел, но да го прикаже периодот пред RDR2, со грабежот во Блеквотер, нивните почетоци како група/банда.![]()
Како бе конечно? 2+ месеци е кракната веќеФорза Хорајзон 5ка конечно кракована Емпрес. Како шо кажа погоре батето многу слична на 4ката, битно убава графика и убава вожња.
Епа добро де, не е 2 години. Не проверувам секој ден. Додуша симнав пред 2-3 недели еден торент ама неќеше да подигне.Како бе конечно? 2+ месеци е кракната веќе![]()