Би објаснал некаде зошто Жирафа темата е затворена.
Фала. Работам support 3 години и за нешто вакво кога се затвара една работа и се отвара на друго место оставаме во поранешното инфо што се случило и линк до новата работа.![]()
Gjirafa50 - Генерална дискусија, информации и искуства
Официјална тема за вашите искуства, за важни информации и генерално се поврзано за Жирафа50. Ако ви се потребни повеќе информации можете да ја разлистате и старата тема во која има се и свашта. https://forum.it.mk/threads/iskustva-so-gjirafa50-oftopik-tema.80149/ Очекувам дисускусија како што...forum.it.mk
Фала. Работам support 3 години и за нешто вакво кога се затвара една работа и се отвара на друго место оставаме во поранешното инфо што се случило и линк до новата работа.
Глупи муабет и офтопик мислења секогаш ќе има - без разлика колку да внимаваме на тоа - сепак некогаш ти е расположението такво да се пошегуваш малку - а јас мислам добро е тоа да сме опуштени во изразувањето. Некој едноставно е таков и „толку му фаќа црпката„ па не значи дека треба да го омаловажуваме и казнуваме - туку да го прифатиме каков што е или евентуално да го поправиме, Злобни коментари апсолутно треба да се чистат и санкционираат - ама тие што се малку „послободни„ - нема потреба . И тие коментари придонесуваат да се чувствуваме послободни и прифатени !Тоа беше кога на модераторите не им се модерираше, па место добра тема со дискусија за највозбудливиот нов играч на пазарот да ја исчистат од глупи муабети - они ја бапнаа во офтопик со цел да не се замараат. После сфатија дека сите продолжуваат сами да ја наоѓаат во офтопик и да дискутираат, а може и на некои од нив им се нарачувало нешто од Жирафа, па ајде да ја вратиме како нормална тема. Само пак не им се чистело мислења, па затоа ја утепаа таа старата со десетици искуства на нарачки, па отворивме нова со 0 мислења.
Ако не им се модерира, нека не модерираат. Јас сум бил модератор порано и никогаш повеќе нема да го правам тоа, ама ако некој се нафати треба да си ја работи работава нели? Особено сега што имаат гратис 1337 членство за нивниот труд.
Да беше мој форумот у скроз друга насока ќе идеа правилата а не да рушат и спречуваат дискусии, па макар и зезања и офтопик. Ама ете си знаат големи се.
I have spoken.
Дечки, дајте стварно со темиве не знам што напраивте.
Погледнете го атачментот 112157
Ако нема дискусија за зделките, тогаш нема ни поента посебна тема за зделки од Жирафа - нека има општи хардверски зделки во МК и надвор.Gjirafa50 е нова онлајн продавница која нуди дневни зделки на производи. Сите дневни зделки може да ги видите на нивниот Instagram профил.
![]()
Gjirafa50.mk (@gjirafa50.mk) • Instagram photos and videos
4,675 Followers, 8 Following, 3,414 Posts - See Instagram photos and videos from Gjirafa50.mk (@gjirafa50.mk)www.instagram.com
Сега има: тема за дискусија околу Жирафа50, тема за добри зделки од Жирафа50, офтопик тема за дискусија околу Жирафа50 и офтопик тема за добри зделки од Жирафа50..![]()
Имав сличен предлог, само што беше да биде вертикално лево кај што е празниот простор. Тука да имаме Home page, профил, пораки, пребарувач и команда за оди инстант најгоре е доволно.Bi stavil opcija toolbarot od gore da bide fiksen na ekranot, a ne da treba so strelkive celo vreme da gi vozam gore dole site postovi
![]()
Kje go sredi Dejan, seedno dali levo ili goreИмав сличен предлог, само што беше да биде вертикално лево кај што е празниот простор. Тука да имаме Home page, профил, пораки, пребарувач и команда за оди инстант најгоре е доволно.
Објавувањето огласи е бесплатно и секој оглас ќе биде валиден 60 дена. По истекот на овој период огласот автоматски се означува како завршен и не е возможно понатамошно менаџирање со истиот, доколку сакате да го излистате огласот пак - ќе треба да објавите нов оглас.
Тенкс, ќе го тргнам со следен упдејтБи го тргнал копчето за повеќе опции ако веќе нема повеќе опции кога прегледувам оглас.
Погледнете го атачментот 114970