Хмм. Од она кратко што проверив, тука веројатно под „ отстрани форматирање“ не подразбираат префрлување од Heading во Normal. Така да, ако почесто копираш од Анхоч, наместо да бираш тргни форматирање, клај му да не биде heading, кај оваЗа copy paste текст зборвам море.
Пробај на пример од Анхоч нешто да копираш, конкретно на пример следниот
текст :
Monitor 27" Philips 273V7QDAB/00 IPS V-Line 75Hz, FHD, HDMI, VGA, DVI, 4ms, Speakers, Black
Таман тргнав да читам зошто, ме сретна ова и ништо не можам да видам: Плати па клати.
Ја наместо 6 пати би го ставил да се појави 23 пати.Би го тргнал постов или би го направил достапен за сите.
Таман тргнав да читам зошто, ме сретна ова и ништо не можам да видам:
Погледнете го атачментот 106231
Ова „лајк“ бројачот под бројот на мислења е за сите реакции?
Тогаш не треба да стои thumbs up, дава погрешна слика!
Пример Авид нема шанси да има толку лајкови, гарант 2-3.000 се оние ANGRY реакции.
Мислам дека само „Ми се допаѓа“, „Љубов“ и „Хаха“ се вбројуваат во тие, така да лајковите на Авид најверојатно се леџит.
Е де, не е страшно, можеш да речеш дека лајкојте ми се од што многу ми се смеат на глупостите што ги трескамДа бе стварно, сега тестирав на твојов коментар...
Ја наместо 6 пати би го ставил да се појави 23 пати.
Не, сериозно, зошто е ставено 6 пати?
И другите пребарувачи ја имаат таа опција. Така што, пак е до корисникот.Не ве разбирам, на Chrome ја има оваа опција секогаш
![]()
Тоа што користите инфериорни пребарувачи не е проблем на администрацијата на ИТ.МК!
И другите пребарувачи ја имаат таа опција. Така што, пак е до корисникот.
Исто како со копчето за светла/темна тема![]()
Ја наместо 6 пати би го ставил да се појави 23 пати.
Не, сериозно, зошто е ставено 6 пати?
Во нови мислења да можам да тргнам тема да не ми излегува. Пробав со не ја надгледувај темата, ама пак излегува. А премногу повреди на задникот има во темиве, да ми се приповраќа па би сакал да ги тргнам.
Порано елита се стануваше со постирање, отварање теми, пишување рецензии и кредибилни дискусии....
Сега ко се корумпирано во државава - се купува со пари.
Па реално не сте само вие. На неколку форуми сум активен и последниов период сите целат кон некој вид на профитирање. Кајгана форум заминаа во Web Shop со блесави маржи - Кого закрпат се офајдат. Еве овде се пробуваат чланарини, хардвер продажби...Ајдее, каде тера муабетов....
Ентузијазмот е краткорочна работа, трошоците долгорочна и реална. 14 години немаме профитабилност, сакаме да го смениме тоа за да може да ги реализираме плановите кои ги имаме за овој проект, пред се подобри содржини и поголема понуда на услуги и функционалности. Кога зборевме претходно на темава, испаѓаше дека само кукаме и се жалиме, сега кога презедовме нешто конкретно, искача дека правиме корумпиран систем.
@Jedah слободно предложи ни друг бизнис модел за тоа како да опстане IT.mk ако имаш идеја?
Па реално не сте само вие. На неколку форуми сум активен и последниов период сите целат кон некој вид на профитирање. Кајгана форум заминаа во Web Shop со блесави маржи - Кого закрпат се офајдат. Еве овде се пробуваат чланарини, хардвер продажби...
Мислам ОК е, сваќам за квалитетна содржина мора прилив на финансии
Ама ќе дојде ден кога ќе ја заиграте Орвеловската "Сите се еднакви само некој се поеднакви од другите"
Дали тоа ќе биде во хиерархиска поставеност на самиот Форум со бенефити или во увидот на содржината на Веб сајтот. Екслузивни права за "плаќачите" што целиот систем на слободен извор на информации ќе го стави во подредена ситуација и самиот кодекс на слобода на информации ќе го доведе во прашање.
И повторувам не сте само Вие. Ако сакам да се информирам на западњачки News Web site ми бараaт чланарина затоа што хартиенио весник не им се трошел... Јбг изгледа дојде време кога Телеком/А1 банер не покрива трошоци за хост...
Ограничувањата важаат само во огласи секцијата. Да не си грешка нешто во врска со ово твоево ?Со години сум член на форумот и сеуште немам право да им кажам БРАВО! на нашите шампиони во Counter Strike. Извинете дечки ама какви ви се правилата на овој форму не разбирам. Ај малку преиспитајте се дали не претерувате во ограничувањата.
Со години сум член на форумот и сеуште немам право да им кажам БРАВО! на нашите шампиони во Counter Strike. Извинете дечки ама какви ви се правилата на овој форму не разбирам. Ај малку преиспитајте се дали не претерувате во ограничувањата.
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден