Како бе буџет проблем? Идете таму по елитни кафани частите багра луѓе на рачун на фирма...буџет било проблем бе...Буџет е проблемот
Немој ваков моабет некој ќе помисли стварно...Како бе буџет проблем? Идете таму по елитни кафани частите багра луѓе на рачун на фирма...буџет било проблем бе...
Што ако креирате и администрирате Дискорд сервер. Целото нет присуство од последниве 2 години ми е застапено на дискорд и едно 50тина сервери. Единствена autostart програма ми е на компјутер бидејќи е најважна и не можам да го замислам денешниов интернет живот без дискорд. Во секунда може помош, информација, совет, мајтап да се најде за све и свашта. Член сум на сервери посветени на моите омилени франшизи, интереси, серии, филмови, музика, и свашта. Built-in streaming service исто така има и ги заменува и надминува програмчиња за соработка со гејмери како скајп, teamspeak, итн, итн, итн, знаете да не се објаснувам.
Forum.it.mk - сервер со соби колку што има подфоруми. Глупава идеја?
Зашто кога ќе ти треба да најдеш некоја информација преку Google нема никад да ја најдеш на Discord за разлика од јавни форуми. И наместо членовите да бидат активни на форумот тие ќе шкрабаат глупости на чет.Што ако креирате и администрирате Дискорд сервер. Во секунда може помош, информација, совет, мајтап да се најде за све и свашта.
Сериозно?И месеците се пишуваат со мала буква. Не е „22 Февруари“ туку е „22 февруари“.
Сериозно?
П.С. Никнејмот го доби на час по македонски?
Многу грешаваат човец'те.По новини и телевизии постојано грешаваат, па за еден онлајн форум.![]()
Прв пат го видов и јасОва никогаш не излегува кај мене, веројатно сум го изгасил од негде ќе проверам по опции ќе ти кажам
+1 за ова. Често ми треба search-от, а не знам да го користам.Би направил упатство како се користи search на форумов.
Ниту еднаш не сум добил валиден search. (или не знам да го користам)
ЛОЛ Мао Це Тунг, па ние сме во служба на народот, а тој не е многу бистар. Ти се сложуваш на тоа кога се регистрираш на форумот, можеби тоа треба да се допише во agreement-от, да биде изрично наведено хаха.Би ставил мини тест за интелигенција при регистрација на форумов.