Да, кај HR WiFi-то е опционално не е вградено. Ако сакаш доплаќаш за тој адаптер меѓутоа незнам дали сеуште го има и која е ценатаHr моделот има wi fi само нели треба да се купи адаптерот![]()
Да, кај HR WiFi-то е опционално не е вградено. Ако сакаш доплаќаш за тој адаптер меѓутоа незнам дали сеуште го има и која е ценатаHr моделот има wi fi само нели треба да се купи адаптерот![]()
HR50 има 'нов модел" од 2024 со ознака MUZ-HR50VF (Wifi)Да, кај HR WiFi-то е опционално не е вградено. Ако сакаш доплаќаш за тој адаптер меѓутоа незнам дали сеуште го има и која е цената
klimatizer.mk
klimatizer.mk
klimatizer.mk
Што е разликата меѓу овие модели?
![]()
MIDEA BREEZELESS E MSCBU-18HRFN8-QRD1GW | KLIMATIZER.MK
од 15/05 до 01/06 овој клима уред MIDEA BREEZELESS E MSCBU-18HRFN8-QRD1GW ќе можете да го купите со вклучена монтажа или директен попуст од 5000 денари.klimatizer.mk
![]()
ПРОИЗВОДИ | KLIMATIZER.MK
Климатизер.мк - Стручност, компетенција, професионален однос. Ние се грижиме за нашите пријатели. https://klimatizer.mkklimatizer.mk
Освен што последната е до -30 што и не знам колку би значело.
Како стојат vivax моделите со овие погоре посебно
Тој што ќе ми ја монтира ми ја препорачува AEYI![]()
VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 по супер цена од 47.590 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Меѓутоа таа гледам дека е 3.5ка, тој ме убедува дека е помоќна од погорните 5.5ки![]()
VIVAX ACP-12CH35AEYIs R32 по супер цена од 63.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Се работи за ладење и по потреба греење на дневна соба пд околу 50 квадрати и ходник од 10 квадрати.
Што да изберам? Фала.
Разбирам дека е најдобар модел на Vivax , ама дали ќе постигне пошто е со 12btu 3.5kw , а 53000ден е.Vivax AEYIs е најдобриот модел на Vivax тој модел кај Мидеа е oasis Мидеа Мој совет ти е Vivax AEVIs моделот е одличен моќен бест бај за цената
![]()
Мене ми делува како многу пари за Vivax (ама сепак ова е мое лично и крајно субјективно мислење).Vivax AEYIs е најдобриот модел на Vivax тој модел кај Мидеа е oasis Мидеа Мој совет ти е Vivax AEVIs моделот е одличен моќен бест бај за цената
![]()
И мене ми делува дека Мидеава не е лош избор.Разбирам дека е најдобар модел на Vivax , ама дали ќе постигне пошто е со 12btu 3.5kw , а 53000ден е.
Дали навистина е подобра од претходните 5.5ки? Има ли верзија 5.5ка од aeyi?
Можентално највеќе сум за MIDEA BREEZELESS E MSCBU-18HRFN8-QRD1GW/MOX301-18HFN8-QRD1GW | KLIMATIZER.MK
5.5ка, нов модел,смарт,пристојна цена. Какво ви е мислењето за оваа во споредба со другите?
klimatizer.mk
Сепак Vivax AEYIs е докажан модел така да мој совет или Vivax-от или Haier TundraРазбирам дека е најдобар модел на Vivax , ама дали ќе постигне пошто е со 12btu 3.5kw , а 53000ден е.
Дали навистина е подобра од претходните 5.5ки? Има ли верзија 5.5ка од aeyi?
Можентално највеќе сум за MIDEA BREEZELESS E MSCBU-18HRFN8-QRD1GW/MOX301-18HFN8-QRD1GW | KLIMATIZER.MK
5.5ка, нов модел,смарт,пристојна цена. Какво ви е мислењето за оваа во споредба со другите?
Зимај од таму, проверени се од моја страна.некој си климамаркет го имаат
За на викендица, без стиропор, спрат од 50м2 (дневна +спална) сакам клима за грееење/догревање да ставам. мидеа доста добри ми изгледаат, кој модел од 5-ка или 7-мица препорачувате?
Го сакам овој модел Мидеа, ама сетек го немаат на залиха, некој си климамаркет го имаат.
ИМаат breezeless model i Lite, aма тие доста послаби се. некој препорака за 5-ка клима за греење до 55К буџет?
Midea Extreme Save PRO AG Nordic +
ИНаче имам стара нео клима 2,5-ка со стар фреон, мајсторот ме посоветува ризично е да се стаи, ако нема фреон, тешко е да се најде, па се мислам за оваа доле Хаиер.
За во соба да се стаи од 15м2 во стан?
haier ili midea
Погледнете го атачментот 150606
Погледнете го атачментот 150604
Камерманот за оскар!Опасно
Камерманот за оскар!
Убава понуда е ако е со монтажа.Дечки што мислите за најновата промоција на Нептун за Фуего клими, ако ја купиш наредниве неколку дена имаш гратис монтажа.
Реално како што имам други трошоци периодов, а одамна и се мерачам на спалната да иставам климица. Инвертер клима уред FUEGO FGTC12INV-WIFI-WMSE3, 3.4/3.4KW
Фуегово за 20к со монтажа има и вифи и греач на надворешна. Не е најдобра клима дефинитивно, ама мислам дека е најдобра понуда за цената.
Дали уште монтажа е 5.5к?
И ѕиври задолжително.освен малце доле во нозете ладно доаѓа па мораш некое ќебенце да ставиш.
И ѕиври задолжително.
Ликов нема врска со животот и наседнал на маркетинг + има огромни очекувања.Интересно видео за Грее клими. Како "добро" греат на зима.
Овој модел е Ајри или Фајри, така нешто
View: https://m.youtube.com/watch?v=XXsi4PV189o&pp=ygU-T0JBVkVaTk8gUE9HTEVEQVRJIFBSSUpFIEtVUE9WSU5FIC0gR1JJSkFOSkUgTkEgS0xJTUEtSU5WRVJURVI%3D
Не ни пишеше дека минатата зима си поминал нај екстра со климата, од кај сега ова.Па тоа е клима, не е ова греалица, кој вика дека екстра му е најверојатно лаже.
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25