psyside
127.0.0.1
- 4 септември 2008
- 30.500
- 31.941
psyside's setup
- Processor & Cooler
- Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
- Motherboard
- Asrock B450 HDV
- Storage
- 970 EV0 Plus 500GB
- PSU
- Evga 750W BQ
- RAM
- 2x8GB Hyper X Predator@ 3200
- Video card
- Asus RTX Dual EVO 2060 Super
- Case
- CM Masterbox E500 with ODD
- Mouse
- Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
- Keyboard
- Logitech G910
- Monitor
- Asus PA328Q Pro Art
- OS
- WIN 10 Pro X64
На темава ќе се договараме за групни нарачки на продукти од интернет, значи може за се, немора да е стрикно за ит или за технологија.
Може за антивируси, може за електонски цигари, може за ситници, буквално се.
Зошто групни нарачки?
Постојат страни кои вршат достава, но транспортот е многу висок, па така наместо било кој да плаќа сам може да го делиме истиот и да ни искочи доста поефтино. Пример начекуваш нешто по одлична цена, ама транспотот е само преку DHL (40$) ако се собереме повеќе транспортот и тие 1.500 денари давачки ќе ги поделиме и сите ќе го добиеме продуктот кој го сакаме.
Учесници во моментална нарачка на есенцијални/CO2 масла се,
1. @psyside
2. @M.Pix
3. @l1d0v1c
4. @Lokvan
5. @igor_xxxx
6. @Jokerski
7. @null_ptr
8. @Pulse
9.
10. @goranzoran
11. @yasho
12. @sisko
13. @ivsss
14. @moongose
15. @Taurus
16. @-echo-
17. @Molec
18. @Skorp
19. @bobson
20. @draey
Финален едит, листата е финализирана, за жал во оваа пратка нема веќе место, колку и да сакав да додадам нови 5 члена, сумата на самиот пакет, како и транспорот стана преголема, па така оваа нарачка се финализира на 20 корисника. Ако членовите сакаат ќе отварам иста за нив (додатна нарачка) и самиот сум позитивно изненаден од интересот, па така не е никаков проблем ако сакате да отворите нова тема, или јас да отворам. Извинување до членовите кои не успеаа да се пријават на време - да учествуваат во нарачката.
П.С. Доколку поминеме со сума помала од 35% (давачки) или што и да остане фира од сумата која ќе ми ја пратите, сите пари до денар ќе ви бидат лично вратени, и ќе ви биде овозможен целосен преглед на сумата платена кон DHL - т.е. документацијата.
П.П.С. Краен рок на уплаќање е до среда (30.11) 17.00, напомена дека некои банки (комерцијална - утре работат до 13:00 заради денот на дрвото)
Доколку утре не се уплатат средствата, ризикуваме да го изгубиме попустот од 15% кој е активен моментално во продавницата.
Може за антивируси, може за електонски цигари, може за ситници, буквално се.
Зошто групни нарачки?
Постојат страни кои вршат достава, но транспортот е многу висок, па така наместо било кој да плаќа сам може да го делиме истиот и да ни искочи доста поефтино. Пример начекуваш нешто по одлична цена, ама транспотот е само преку DHL (40$) ако се собереме повеќе транспортот и тие 1.500 денари давачки ќе ги поделиме и сите ќе го добиеме продуктот кој го сакаме.
Учесници во моментална нарачка на есенцијални/CO2 масла се,
1. @psyside
2. @M.Pix
3. @l1d0v1c
4. @Lokvan
5. @igor_xxxx
6. @Jokerski
7. @null_ptr
8. @Pulse
9.
10. @goranzoran
11. @yasho
12. @sisko
13. @ivsss
14. @moongose
15. @Taurus
16. @-echo-
17. @Molec
18. @Skorp
19. @bobson
20. @draey
Финален едит, листата е финализирана, за жал во оваа пратка нема веќе место, колку и да сакав да додадам нови 5 члена, сумата на самиот пакет, како и транспорот стана преголема, па така оваа нарачка се финализира на 20 корисника. Ако членовите сакаат ќе отварам иста за нив (додатна нарачка) и самиот сум позитивно изненаден од интересот, па така не е никаков проблем ако сакате да отворите нова тема, или јас да отворам. Извинување до членовите кои не успеаа да се пријават на време - да учествуваат во нарачката.
- Финала цена на чинење по човек, 2.500 денари
- Финална количина на есенцијални масла по човек 44ml + 20ml кокосово масло по човек (за разредување)
- Се молат сите корисници да ми го пратат името преку пп за да нема забуни кога ќе го направат трансферот
- Се разбира и да ви ја пратам мојата трансакциона сметка
П.С. Доколку поминеме со сума помала од 35% (давачки) или што и да остане фира од сумата која ќе ми ја пратите, сите пари до денар ќе ви бидат лично вратени, и ќе ви биде овозможен целосен преглед на сумата платена кон DHL - т.е. документацијата.
П.П.С. Краен рок на уплаќање е до среда (30.11) 17.00, напомена дека некои банки (комерцијална - утре работат до 13:00 заради денот на дрвото)
Доколку утре не се уплатат средствата, ризикуваме да го изгубиме попустот од 15% кој е активен моментално во продавницата.
Последна промена: