SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Неможеш од телефон. Од пц можеш.Сликано со Samsung Galaxy A5 2017-Сликано со хдр ефект.
Davor Davorkne
Неможам никако тука да ги закачам во оргинал големина сликите.
Неможеш од телефон. Од пц можеш.Сликано со Samsung Galaxy A5 2017-Сликано со хдр ефект.
Davor Davorkne
Неможам никако тука да ги закачам во оргинал големина сликите.
Од пц сум и ми вика дека фајлот е преголем,а сликите се по 7мб.Неможеш од телефон. Од пц можеш.
Преку фликер директно имаш Share.Од пц сум и ми вика дека фајлот е преголем,а сликите се по 7мб.
Преку шр и да го ставам линкот од сликата?или?Преку фликер директно имаш Share.
Преку шер последниот таб мислам дека беше. Копи>ПејстПреку шр и да го ставам линкот од сликата?или?
Преку шер последниот таб мислам дека беше. Копи>Пејст
Ако ги објавам моите слики повторно, дали пак ќе бидат избришани?
@Иванчо и другите, добро е барем ги следите правилатаh:
h:
h:
h:
Сликава шо си ја ставил, е таман - ако сме 1991.
Ајде дечки ставарно покажете малку дисциплина и покажете дека сте зрели и паметни луѓе. Темата е многу убава, има убави слики и дајте потрудете се малку да личи на нешто, направете фликр, или ако сакате ќе зголемам и лимит на атач за да ги прикачувате, се само да бидат сликите убави...
сликано е со oneplus one.. дури сега приметив дека не сум пишалIMG_20170922_170614-01 by Mk! on Flickr
[url=https://flic.kr/p/Z2ywTH]2017-09-17 02.13.15 1-01 by Mk!, on Flickr
OP One : flowers mode
Sent from my A0001 using Tapatalk
[/url]
Јас сакам да покажам дисциплина и несакам да ги прекршувам правилата, ама сепак сакам да ја прашам администрацијата: дали ќе може да ги објавувам моите слики сликани со мобилен телефон тука во темава и покрај тоа што јас им правам downsize на 90% од сликите што ги сликам. Мојот телефон слика со 12 мегапикселна резолуција, ама јас сите ги намалувам на 3-4 мегапиксели бидејки за гледање таа резолуција ми е сосема доволна, а и така заштедувам мемориски капацитет.Ајде дечки ставарно покажете малку дисциплина и покажете дека сте зрели и паметни луѓе. Темата е многу убава, има убави слики и дајте потрудете се малку да личи на нешто, направете фликр, или ако сакате ќе зголемам и лимит на атач за да ги прикачувате, се само да бидат сликите убави...
Јас сакам да покажам дисциплина и несакам да ги прекршувам правилата, ама сепак сакам да ја прашам администрацијата: дали ќе може да ги објавувам моите слики сликани со мобилен телефон тука во темава и покрај тоа што јас им правам downsize на 90% од сликите што ги сликам. Мојот телефон слика со 12 мегапикселна резолуција, ама јас сите ги намалувам на 3-4 мегапиксели бидејки за гледање таа резолуција ми е сосема доволна, а и така заштедувам мемориски капацитет.
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден