SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Неможеш од телефон. Од пц можеш.Сликано со Samsung Galaxy A5 2017-Сликано со хдр ефект.
Davor Davorkne
Неможам никако тука да ги закачам во оргинал големина сликите.
Неможеш од телефон. Од пц можеш.Сликано со Samsung Galaxy A5 2017-Сликано со хдр ефект.
Davor Davorkne
Неможам никако тука да ги закачам во оргинал големина сликите.
Од пц сум и ми вика дека фајлот е преголем,а сликите се по 7мб.Неможеш од телефон. Од пц можеш.
Преку фликер директно имаш Share.Од пц сум и ми вика дека фајлот е преголем,а сликите се по 7мб.
Преку шр и да го ставам линкот од сликата?или?Преку фликер директно имаш Share.
Преку шер последниот таб мислам дека беше. Копи>ПејстПреку шр и да го ставам линкот од сликата?или?
Преку шер последниот таб мислам дека беше. Копи>Пејст
Ако ги објавам моите слики повторно, дали пак ќе бидат избришани?
@Иванчо и другите, добро е барем ги следите правилатаh:
h:
h:
h:
Сликава шо си ја ставил, е таман - ако сме 1991.
Ајде дечки ставарно покажете малку дисциплина и покажете дека сте зрели и паметни луѓе. Темата е многу убава, има убави слики и дајте потрудете се малку да личи на нешто, направете фликр, или ако сакате ќе зголемам и лимит на атач за да ги прикачувате, се само да бидат сликите убави...
сликано е со oneplus one.. дури сега приметив дека не сум пишалIMG_20170922_170614-01 by Mk! on Flickr
[url=https://flic.kr/p/Z2ywTH]2017-09-17 02.13.15 1-01 by Mk!, on Flickr
OP One : flowers mode
Sent from my A0001 using Tapatalk
[/url]
Јас сакам да покажам дисциплина и несакам да ги прекршувам правилата, ама сепак сакам да ја прашам администрацијата: дали ќе може да ги објавувам моите слики сликани со мобилен телефон тука во темава и покрај тоа што јас им правам downsize на 90% од сликите што ги сликам. Мојот телефон слика со 12 мегапикселна резолуција, ама јас сите ги намалувам на 3-4 мегапиксели бидејки за гледање таа резолуција ми е сосема доволна, а и така заштедувам мемориски капацитет.Ајде дечки ставарно покажете малку дисциплина и покажете дека сте зрели и паметни луѓе. Темата е многу убава, има убави слики и дајте потрудете се малку да личи на нешто, направете фликр, или ако сакате ќе зголемам и лимит на атач за да ги прикачувате, се само да бидат сликите убави...
Јас сакам да покажам дисциплина и несакам да ги прекршувам правилата, ама сепак сакам да ја прашам администрацијата: дали ќе може да ги објавувам моите слики сликани со мобилен телефон тука во темава и покрај тоа што јас им правам downsize на 90% од сликите што ги сликам. Мојот телефон слика со 12 мегапикселна резолуција, ама јас сите ги намалувам на 3-4 мегапиксели бидејки за гледање таа резолуција ми е сосема доволна, а и така заштедувам мемориски капацитет.
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден