Whisky Vishera
Гостин
shapeshiftДечки дали има некој што сака да замени нешто ETH за BTC ?
имам околу 0.03btc, сакам во eth да ги имам![]()
Испратено од BTV-DL09 преку IT.mk форум апликација
shapeshiftДечки дали има некој што сака да замени нешто ETH за BTC ?
имам околу 0.03btc, сакам во eth да ги имам![]()
Преку што ги клокаш? Ако имаш точки како на првата слика значи дека сите имаат исти сетинзи за клок, ако ти е како втората секоја графичка со посебен клок си. Провери го и ова.RX 580 Nitro+ - кога ги клокам.. сите графичи работат на исти клокови а само првата има раст во хешрејт. Некој хелп?
Trixx, реков дека сите графички работат на исти клок што значи дека сите се клокнати.Преку што ги клокаш? Ако имаш точки како на првата слика значи дека сите имаат исти сетинзи за клок, ако ти е како втората секоја графичка со посебен клок си. Провери го и ова.
Тоа е многу чудно. Ништо друго не ми доаѓа на памет. Еве пробај преку MSI.Trixx, реков дека сите графички работат на исти клок што значи дека сите се клокнати.
Преку МСИ не може затоа што се бета драјверине за копање.Тоа е многу чудно. Ништо друго не ми доаѓа на памет. Еве пробај преку MSI.
Преку МСИ не може затоа што се бета драјверине за копање.
Преку МСИ не може затоа што се бета драјверине за копање.
Зашто XMR?Копајте ETC или XMR
па види ја исплатливоста на XMR копање успоредено со ETH со една 470-ка. Земи во предвид дека и алгото на XMR троши многу помалце струја ~30% во однос на копање ETH.Зашто XMR?
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден