Mihajlo Micho
hello world
- 25 март 2015
- 225
- 324
jas svetot go razbiram kako sredina ispolneta so neograniceni aromi vo aerosol.То мајсторе!
![]()
jas svetot go razbiram kako sredina ispolneta so neograniceni aromi vo aerosol.То мајсторе!
![]()
Еее си сака кастрдот диацетил за да го има тој специфичен путер/јајце вкус.Се гледа од километар дека е МВП и тоа 2ка е со копчето од бочната страна. Л'жови едни.
Инаку @Gajche-X пробав да смиксам кастрд на молин пошто едно време многу луѓе паѓаа у несвест (најчесто амери) на вкусот. Ама без диацетил колку и да го хејтаат дека предизвикува пуканкоплуќа едноставно не е тоа тоа, го нема тој путерест вкус. Ко да парам ванила со некои примеси благи на рум, ама не е нешто уау.
Тој е , SkyRC MC3000.
RBA глава за Cubis by Joyetech.
Би требало да врши работа.
(CLR главите за eGo One/
One Mega ,мене ми вршат работа ептен а и вкус вадат солиден,
малце се пипави за ре-билдање на почеток,
али после 2-3 билдови е лесно...
Се надевам дека и новава BF RBA за Cubis ќе вади добар вкус)
http://www.joyetech.com/product/bf-rba-head/
Листам на фт кажете ми зошто продуктите што се disconectued ги има на попуст знае ли некој?
А јас можда ќе нарачам наредна пратка стаклени шприцеви,Си стојат, демек се надеваат дека ќе се вратат (што никогаш не се случило) или за да не се избришат форумските постови и ривјуата поврзани со нив, или неодамна станале discontinued па уште стојат...
Но стварно е чудно за најубавиот Немезис што го ставиле на попуст (пишува дека попустот почнува од 6-ти февруари), кога одамна го нема... Или ќе добијат некоја количина или е грешка (намерна?).
![]()
Едит: никогаш нема да имам стаклен шприц ако не тркнам до Кина сам да си го земам. :hay:
![]()
![]()
Веќе ми помина и меракот. Ова се два различни во иста пратка.
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден