После despatched to overseas ќе чекаш да ти се појави во МК. Измеѓу тоа нема никакво инфо каде патува.
Да за жал нема ни на 17track повеке инфо за праткава а знам дека им е празник таму(кинеска нова година?) па најверојатно ке се изначекам малце.
После despatched to overseas ќе чекаш да ти се појави во МК. Измеѓу тоа нема никакво инфо каде патува.
А друже колку време ќе трае KUNGHEI купонов?
На тоа мислев, инаку за мене до сега субтанк мини ми е врв, незнам дали има некој што му парира на субтанк, ако има предложете!Не е за инџекшн, ако тоа мислиш.
Има многу што му парираат на субтанкот како на пример uwell crown или ако сакаш smok tfv4 ти избери дали големиот или мини.На тоа мислев, инаку за мене до сега субтанк мини ми е врв, незнам дали има некој што му парира на субтанк, ако има предложете!
Со @DeJaVu паднавме на муабет да правиме пречек на Кинеска нова година :hay: (собир) некаде во недела околу 17-18 часот (времето не е погодено, ама ај), овој пат на негова територија (Бисер, Аеродром), па бујрум кој сака.
Влезот е бесплатен, парните машини ќе ги донесете ВИЕ! :hay:
Сабтенк и врв во една реченица, богохулникНа тоа мислев, инаку за мене до сега субтанк мини ми е врв, незнам дали има некој што му парира на субтанк, ако има предложете!
@Ace Lud
Бидејќи имаш искуство со овие два кои што ги предложи па ме интересира следново:
Uwell ми е некако интересен и има добра цена, фабричките глави дали се ребилдат, или мора да се зима онаа глава која што ја имаш погоре наведено.
Дали е сложел за билдање и каков му е протокот на воздух?
TFV4 е доста поскап, но вероватно понапреден, исто ме интересира како оди за билдање на глави и колку проток на воздух има?
@Metuzalem
Виното ми изгледа привлечен, но малку сум скептичен околу проток на воздух + каков би бил дотокот на горивото (се ме плаши дека ќе има Dry burn).
Исто така како што видов звончето е фиксно со горниот дел, па одтаму чинам дека че биде проблематичен за билдање (треба да се пази на памукот кога се навртува).
Цефката некако многу мал ми изгледа најголемиот отвор на AFC-то. Некако не можам да го сконтам баш целосно овој атомизер.
Еве како репер, јас со субтанкот секогаш вејпам на најголемиот отвор, значи најголема аерација, па би сакал од горенаведените што ми ги препорачавте да издвоите вие двајца барем по еден кој што би ги имал карактеристиките на субтанк.
Фала
Puff![]()
In vino veritas
Овој изгледа ќе оде фкошница
Јес да бојата на о-ринговите му е малку је*ачка, ама тоа е тоаНаводно овие о-рингови пасувале на него!
tnx @Metuzalem
А од предлозите на @Ace Lud ќе видам утре, да погледнам некое видео и.т.н. ...
tnx @Ace Lud
богохулник
Сум купил 2 тенка у цел живот и галамам дека сабтенк е најдобриот атомизер што го имам, такви фаци
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден