Mihajlo Micho
hello world
- 25 март 2015
- 225
- 324
jas svetot go razbiram kako sredina ispolneta so neograniceni aromi vo aerosol.То мајсторе!
![]()
jas svetot go razbiram kako sredina ispolneta so neograniceni aromi vo aerosol.То мајсторе!
![]()
Еее си сака кастрдот диацетил за да го има тој специфичен путер/јајце вкус.Се гледа од километар дека е МВП и тоа 2ка е со копчето од бочната страна. Л'жови едни.
Инаку @Gajche-X пробав да смиксам кастрд на молин пошто едно време многу луѓе паѓаа у несвест (најчесто амери) на вкусот. Ама без диацетил колку и да го хејтаат дека предизвикува пуканкоплуќа едноставно не е тоа тоа, го нема тој путерест вкус. Ко да парам ванила со некои примеси благи на рум, ама не е нешто уау.
Тој е , SkyRC MC3000.
RBA глава за Cubis by Joyetech.
Би требало да врши работа.
(CLR главите за eGo One/
One Mega ,мене ми вршат работа ептен а и вкус вадат солиден,
малце се пипави за ре-билдање на почеток,
али после 2-3 билдови е лесно...
Се надевам дека и новава BF RBA за Cubis ќе вади добар вкус)
http://www.joyetech.com/product/bf-rba-head/
Листам на фт кажете ми зошто продуктите што се disconectued ги има на попуст знае ли некој?
А јас можда ќе нарачам наредна пратка стаклени шприцеви,Си стојат, демек се надеваат дека ќе се вратат (што никогаш не се случило) или за да не се избришат форумските постови и ривјуата поврзани со нив, или неодамна станале discontinued па уште стојат...
Но стварно е чудно за најубавиот Немезис што го ставиле на попуст (пишува дека попустот почнува од 6-ти февруари), кога одамна го нема... Или ќе добијат некоја количина или е грешка (намерна?).
![]()
Едит: никогаш нема да имам стаклен шприц ако не тркнам до Кина сам да си го земам. :hay:
![]()
![]()
Веќе ми помина и меракот. Ова се два различни во иста пратка.
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден