Спремај сеКако што гледам тука на 6-7 Април е Бугарија софија а 20-21 Септември е Атина Грција. Истиот евент.
Тој во Грција ке биде за нијанса подобар според мене дека не им е прв пат на грците ( башка имаат многу големо комјунити за модување ) али секако Атина е подалеку. Е сега од овој во Бугарија очекувањата ми се да има еден куп спонзори за Џус од најразлични бугарски тапа фирми. Хардвер неверувам некои познати имиња да има, дека е голем залак да присуствуваат на саем кој прв пат се одржува. Сепак уште е рано да се збори ке видиме што информации има за некоја недела кога ке почнат финални информации да излегуваат. Сепак убаво е ако се иде до Софија на поминување да се разгледа сооглед на тоа дека е слободен влез.
Сега за сега според мене тој во Штудгарт, Hall of vape е најдобриот саем што пости.
За женскиот празник не верувам, за велигден (католички) би требало да очекуваме.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
Имаме некој католик на форумот да кажит? :hay:кога му идит од прилика католички велигден ?
Една недела пред нашиот.кога му идит од прилика католички велигден ?
За батерии испадна нешто? @fis1976 од кај ги зеде?
Ја скина магијата.Гугле ми кажа 21 април...
Од овде (заедно ги зедовме). Но јас никако не би зел од таму за дробно (за многу ампери), за усно може да помине. Истото важи и за сите што ќе ги најдам на Алиекспрес, колку и да се колнат дека се оригинали.
Од други места, види во индексот претпоследниот пост, делот Продавници/Транспорт, но сите се скапи. Се приближуваат до Умрела.
За женскиот празник не верувам, за велигден (католички) би требало да очекуваме.![]()
Провинција, далеку, отказ.Ќе се изјасни некој за Софиа???
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден