После 6 месеци отсуство од вајперски води повторно се решавам да се вратам назад. Од фиока изваден Joyetech eVic Mini, наполенти 2те 18560 батерии, исчистени kangertech subtank mini i toptank mini, купена течност umbrella но кајфунот не можам да си го најдам![]()
гледам доста промени на fasttech и со компанииве... не следев новости. Гледам smoktech нишо нема на ФТ... препорака за некое танкче за МТЛ?
Мислам дека и двата се добри (316SS материјал), а јас ќе почекам уште маалце (Black Friday на 24ти), и најверојатно ќе одам со на Скопски YFTK клонот, оти нели не бива два купони да се користат во исто време.јас го гледам истиот приме само на sxk
Со ова ќе изгледам како руски олигарх
Немаше никакво натегање околу поените, дури и некомплетни ми ги префрлија (имав 19 а не 20 и ми дадоа сертификат во вредност од 19$)Oвде (линк до линк до линк), ама тука има дискусија, а на линкот... линк. :hay:
Дали сѐ уште не знаеме колку попуст ќе има за Црниов на ФТ?
Сериозно? :suprised:
Ме зачеша раката за еден ДНА во боја, и моментално најдобра вредност за парите гледам во HCigar VT75D, а најдоброто е што е компактен и фацлест + со 2 батерии. (Сребрениот)
Спомнаа долу во видеата дека може да се користи и со една батерија, со две е во паралелен сетап, така да ова е голем плус лично за мене. Со МАП паѓа на 80 зелени и многу му се мислам.. :inlove:
Го има и на Али, за 72 зелени, ама во моментов го немаат сребрениот. Може да се почека до Нова Година зашо да не.
Знам, ќе кажете C2D1 на пола трошок, ама сите екстри што се добиваат со VT75D ги оправдуваат додатните 40 зелени, сепак ова е ДНА во боја.
VT167 го пазам и работи одлично, нема ни една гребка, така да HCigar ми влегоа под кожа со нивните одлични ДНА модови. (Не сите)
Потенцијалниот сетап би бил HCigar VT75D + YFTK Prime.
Овој тип ме убеди со деталната рецензија на Прајмот, напишал дека е одличен Прајм клон, ако не и најдобриот од сите. (SXK овојпат ќе ме извинат)
Го споредува со оригиналниот Прајм: Perfect!!!: FastTech Forums
Кој се мисли што да си купи за новогодишните празници, мислам дека овој сетап би бил перфектен самоподарок.![]()