@crcic Ендурата и iPower-от можеш да ги звизнеш и сега со купон FASTTECH, доаѓа некаде меѓу 8 и 9 %. А другите работи со другиот купон. Е сега, не е баш најоптимално делење, ама што да правиш. Или само една работа од тие две сега (на пример iPower-от како најтежок), па сите други подоцна.
Од каде видов кои се со купонот FASTTECH. Не знам колку ќе трае. Не пишувам во темата за попусти затоа што ми се чини дека никој не ја чита.
Како се плаќа со Пејпал моментално на Фастек
Како се внесува купон на Фастек
ЕДИТ: Другиот купон ( MIDAPR10 ) фаќа и сега. И не само тоа, фати и директно плаќање со PayPal.
Сите среќни.![]()
Од кај купи ВГ и ПГ ? Денес прашував за ВГ во Умрела Рамстор нема ...А Бази немаат повеќе од месец дена ...Не ми се јасни, продавница за електронски цигари да немаат Бази за истите...Катастрофа се...Ja toa prasav vcera vo drugata grupa ima vo dugiot topic kupuvam prodavam (ecig) Продавам, купувам, менувам, подарувам.. jas preeska bev da zemam 650 denari me fati za 1L PG I 1L VG
(ecig) Продавам, купувам, менувам, подарувам... (ecig) Продавам, купувам, менувам, подарувам...
Од кај купи ВГ и ПГ ? Денес прашував за ВГ во Умрела Рамстор нема ...А Бази немаат повеќе од месец дена ...Не ми се јасни, продавница за електронски цигари да немаат Бази за истите...Катастрофа се...
Како иде плаќањето?Купив од ИНТЕРХЕМ можеш да ги најдеш на гугл јави се у канцеларијата што им е во лептокарија, по нарачка иде процесот денес нарачуваш утре подигаш. Најмалите шишиња им се од 1л.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како иде плаќањето?
Добре дојде @ZaxOn , комбинации има многу, во зависност од посакуваниот начин на користење и други фактори за кои, ако си почетник, можеби не ни знаеш. Препорачувам да ги прочиташ одговорите на најчесто поставуваните прашања, ако веќе не си ги видел.
Би додал и дека тоа размислување „до толку и толку“ не може баш да се примени кај
Стигнаа во ист ден, заедно со @Sharlovski течност. Фала на препораките екипа добро вас нашаоЕ па точка 12., 16. и 17. се пишувани како за тебе(многу други луѓе го прашувале истото).
![]()
е сите.
има 15% попуст (до недела на полноќ).
Од внатрешна гума за бицикло може.Такви можеш да исечеш и сам од некоја гума/пластика
Фала дечки. Утре ќе порачам нов од Фаст па кога ќе стигне ќе се играм со овој. Мело 4 течеше на него како лудо, па му ставив Ендура како почетник, а вејпам од 2010. Со кризава сум малку тенок со хардвер. Овој Русинов сум го гледал, а може и друг беше, го одлемуваше копчето за Fire, па лемеше ново. Прекомплицирано. Знам дека се ефтини ама далекуу е Кина, да има у трафика одма идам.