MikickoHC
user
Колеги,какво искуство имате со cigabuy.com?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
НикаквоКолеги,какво искуство имате со cigabuy.com?

Никакво
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Does FT usually have a 4th of July sale?: FastTech ForumsДали фастек дава попуст за 4ти јули? Дали лани дал и ако се сеќавате колку попуст имало?
Фала ти за советите, планирам да земам Samsung 40t (21700). Не вејпам на високи ватажи, држам ~50, така да мислам дека таа батерија е топ.@zdrnik Со среќа, но само да те потсетам дека ти треба МНОГУ квалитетна батерија за тие грејачи, на 0,18 оми кога би биле на механика би ти требала батерија со 22 и нешто ампери, а треба и 10 % - 20 % да се одвои за електрониката (не толку за електрониката, колку за неефикасноста на конверзијата во електрониката и нешто ситно за екранот).
Исто така, тоа МНОГУ квалитетна значи и да не биде втора/трета класа (bin) или не дај боже фалсификат. За 18650-ките знам дека има многу малку такви (со разумен капацитет), а поголемите (што ги собира во овој мод) не ги знам. Провери овде во првата табела или најди го Battery Mooch на Фејсбук или на американскиот форум.
Затоа се препорачува мод со најмалку две батерии за дробно (големи вати), ти си овде на граница и зависиш од квалитетот на батериите што ќе ги најдеш.
Никако ефтини батерии, другарче ќе ми донесе од вејп шоп од Будимпешта. (Не е грујоЗа батериите едно ќе кажам, не си играјте таквото со батериите, бидете 102,5% сигурни дека се оригинал, макар и најскапо да се платени. И јас барав егтини, ама од како се изнагледав слики на али експрес (во ривјуа) се откажав од ефтини батерии.
21700 е батеријава што ја зборам (samsung 40t, 25A, 4000mAh). Во табелата пишува 25A=75W, така да добра е таа батерија за мене.епа тоа ти кажуваше метузалем дека 50 вати за една 18650 батерија сепак се многу. За 20700 би требало да крепи и послаб квалитет да е, мислам послаб модел.
Која цена е таа батерија? кај грујо21700 е батеријава што ја зборам (samsung 40t, 25A, 4000mAh). Во табелата пишува 25A=75W, така да добра е таа батерија за мене.
Samsung 21700 40T 4000mAh 25AКоја цена е таа батерија? кај грујо
Јас сакав такво елеаф пико да земам кој користи 21700 батерија.
Додека не го пробав Citadel, да, васпот ми беше најдобар. Имам дома 3 (оси), ако сакаш можам еден да ти дам да не го чекаш.
И мене така ми ги чита тие греачи, не е ништо страшно, терајДа не треба да го сменам грејачот? Би требало да не е ништо страшно...Погледнете го атачментот 74797
И мене така ми ги чита тие греачи, не е ништо страшно, терај![]()
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден